tak se definitivne odhlasuju z kvetnatek.. :(

22.10.2011

Ahojky holky tak kolem druhy hodiny jsem zacala krvact takze sanita. V nemocnci rekli tu nejhorsi zpravu myho zivota.. Srdecni akce neni. V pondeli jdu prece jen na revizi. Takze koncim s klubem kvetnatek a doufam ze brzy se budu moci pridat do novyho klubiku...
Myslela jsem si jak to beru v pohode ze jsem s tim smirena ale prisla jsem domu doma nikdo mala u babicky mladej v praci a ja se skacela v predsini s brekem... ssotva vidim na klavesnici... je mi to moc lito... po tech vsech zpravach takova rana ... opravdu jsem to necekala.. holky drzte se.. Pohladte briska a mejte se krasne.. uzijte si sobotu...

ahoj lolinko, moc moc mě to mrzí :( ... sledovala jsem vás od samého začátku.... Držím pěstičky ať se z toho dostaneš co nejdřív a brzy se zadaří a ty se opět raduješ :k:

Moc mě to mrzí, tak strašně jsem ti držela palečky. Sedím tady se slzama v očích. Nechci aby to vyznělo jako planá slova, ale jestli miminko nebylo v pořádku, je asi lepší, že to vzdalo samo takhle brzo.
Holka drž se, musíš být silná pro malou.
Přeji ti, ať se vám brzo na testíku ukáží // a tentokrát je vše od začátku v pořádku. Pevné nervy a spoustu síly.

nás někdy hodně zkouší co vydržíme, vid, ale divím se, že ti to neudělali rovnou, když krvácíš, tak hodně zdaru a síly, ať všechno zvládneš,zase bude dobře , uvidíš.

To je mi moc líto ;(
Proč ,zrovna ty ?
Držse holka ,snad bude brzy aspoň trošku líp :k:
Držím palečky do dalších dnů ......................

To je mi moc líto!!!Držím palečky ať to co nejdříve přebolí.Vím že to není lehký, snad si brzo budeš užívat nové těhotenství bez problémů :k:

taky jsem měla být v květňátkách a taky nám to nevyšlo. Vím sama jak hrozně mi bylo a můžu říct jen jedno je mi to líto..
Přeji at to rychle přebolí a at se k vám miminko co nejdřív vrátí, ale už zdravé :)

Je mi to líto Lolinkoo , věřím tomu že bryzy se tady objeví od tebe článek s // čárkami .. drž se holka :))

Ahoj,
moc mě to mrzí a vím jak Ti je. Budu držet pěstičky,aby jsi byla brzy v pořádku a na testu se brzy ukázaly // ...
Drž se...

:-( moc mě to mrzí. Četla jsem tvé příspěvky a když už to vše vypadalo, že by to mohlo být ok, tak přijde tohle :-(. Držím ti palečky aby jsi posbírala všechnu svojí sílu a zvládla to! Vím, že to bolí a říkat, že to bude dobrý, že to tak mělo asi být, ti teď nepomůže, ale věřím, že to zvládneš !!! Přeji aby jsi co nejdříve našla na testíku opět // a bylo všechno tak jak má :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka