Vím, co se nám narodí :-)

17.10.2011

Ahojte,
dnes jsem byla u dr. v poradně. Sice jsem nastydlá, ale nemohla jsem se dočkat, tak jsem se nabalila a jela:). Jsem 16+1tt a bylo mi řečeno, že na 95% to bude :°*°: Tak jsem teda koukal, že mi to řekl už tak brzo a tak jistě. No jo malá byla hodná, pěkně natočená :kiss: Tak už si konečně můžu něco koupit, nebudu to ale přehánět. Počkám si na další genetiku :€s€: Jinak mi brali krev na tripple testy, tak snad bude vše ok.

Holky přeji krásný den, pohlaďte pupiky a paaaaaaaaaaa :heart:

Jé, to máš velké štěstí, že ti to z takovou jistotou řekl. :) Taky by mě to zajímalo, už se nemůžu dočkat.

Jeee, holčička :-) mně taky řekli, že to vidí na holčinku, ale bylo to takové nejisté, šlo to špatně vidět, takže si ještě počkáme... ale tobě velká gratulace!!!

Jééé to je krásné. Já už jsem byla zvědavá snad od začátku, ale musela jsem si do včerejška počkat. :-) Ještě se zeptám za měsíc a pak začnu už taky trošku nakupovat. I když pár věciček už mám :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Taky jsem o tom nejdříve nechtěla ani slyšet, :€z€: ale teď už to vydržím!Skoro všichni říkají, že si myslí, že to bude :°*°: ale to si ještě počkáme :€m: Hlavně tchýně je nepříčetná, že si to nenecháme říct, tak tuplem už to nechci vědět :C]]:
Hlavně zdravé :°O°: a to podle prvních testů je!!! Jinak Vám všem závidím, že budete kupovat výbavičku podle toho, co to bude a já jen neutrál!!!

Jeee moc gratluju k holčičce :girl: A taky bych už letěla něco koupit,to je jasný :). To já si ještě počkám... Tak přeji dobré výsledky,ale určo dopadnou dobře :) papa a pohlaď pupíka :a:

Hlavně at je vse v poradku a gratuluji k holčičce :)) Mě když řekli že miminko je zdravy a že to bude chlapeček tak jsem samou radosti nemohla dva dny spat a usměv z tvaře mi jen tak někdo nesmazal :qu: Už přemyšlíte o jmenách ?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka