co jí dát pít?

19.10.2011

Ahojky holky už vážně nevim co dát malé pít je jí 7 měsícu tedy bude za dva dny heřmanek čaj nechce,fenyklový taky ne medunku a jabko granulovany ani nahodou čajíky prodavané ve skleničkách taky ne jen jabkovy a to jen malo kdy obyc vodu kojeneckou taky nechce dneska sem ji dala vymyckanou stavu z jablka vypila tak 5 ml a vic
ani omylem co jí mám dát pít jo ještě sme zkoušely slaby cerny caj s medem taky neuspech:-(

Kliknutím vložíte smajlíky:

malej s pitím neměl problémy, pil všechny ty čaje, co výš píšeš. Ale hrozně moc mu chutnala hroznová šťáva. V lékárně ji prodávali, bylo to myslím od 6. měsíců. Je to přilozeně sladký, nedoslazovaný. Jen docela drahý ://: Kupovali jsme jí výjimečně, ředila jsem to jedna ku jedný s vodou

Taky jjsme měli hrozný problém. Malá začala pít až tak kolem roka a to naředěné džusy z láhve od Rajce - s tím ventilem

to důvěrně znám. Já dávala zhruba od 7 měsíců tekutiny a začal pít snad až na 9 měsících, hrůza!! Za den vypil max. pár mililitrů... je fakt, že jsem ale kojila hodně v noci a jak jsem přestala v noci kojit, tak se rozpil i přes den... A vůbec nezáleželo, co dostal pít. Když se rozpil, tak pil jen samotnou vodu. Ale hodně nám pomohlo střídat hrníčky, dát mu občas brčkem ze svého pití, ze skleničky, chvíli hodně ředěnou šťávu, pak bylinkový čajík, zkrátka pořád něco nového, chvílemi to bral jako velkou zábavu a zírala jsem, co do něho padá za množství :)

Ahojky, my máte ten samej problém. Patrikovi byl rok a nechce mi pít nic...v létě pil hodně, ale teď tak 100ml denně. Zkoušela jsem čajíky, džusy a vodu. Prostě maximálně těch 100ml a víc už do něj nedostanu. Potom má teda pořád ráno a večer 200ml UM.

ahoj, synek mi nepil do roka, mohla jsem mu dávat pátý přes devátý a nic nechtěl. dr. to neřešil, synek prospíval,pil hodně mlíka, snažila jsem se mu dávat hodně polívek, sem tam jsem mu do jídla dala víc vody, šťavnatý ovoce. V roce onemocněl, měl horečky, takže pít musel a uspěli jsme jedině s černým čajem s cukrem a citronem :n: následující rok a půl nepil nic jinýho, poslední 3/4 roku už pije normálně.
dcerka taky pít nechtěla, nicméně tam už se se s tím netrápila jako u synka. Pít začala až taky kolem toho prvního roku. teď je jí rok a půl a je jak houba ....vyžahne svoje pití, vyžahne bráchovo pití a letí pro další :s:
určitě tvoje dcerka nějaký příjem tekutin má (mléko, polévky) a předpokládám, že čurá normálně. asi bych jí sem tam nabídla lahev s vodou (čajem, to je fuk s čím), aby měla možnost se napít, ale dkyž nebude chtít, tak bych jí to nenutila.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka