Změna pojišťovny

20.10.2011

Ahoj holky, máte někdo zkušnosti s pojišťovnou Metal Alianz?Přispěli vám něco v těhotenství?Nebo můžete doporučit jinou?Já jsem u vzp a tam není nic:-( Třeba jen 500kč měsíčně za Femibion je docela dost. Děkuju za rady.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, já a moje dcera jsme u ZPMV(ministerstva vnitra) a jsem nadmíru spokojená! Přispěli i 500Kč na autosedačku(musíse to ale koupit ve smluvní prodejně) a mnohé další výhody i po narození. teď jsem opět těhu a snažím se čerpat co se dá, když už si to člověk platí. V březnu k nim nahlašuju i manžela, který je též u VZP. Pokud je celá rodina u ZPMV plynou z toho i další výhody. Posílám odkaz. co třeba přizpívají v těhu.
http://www.zpmvcr.cz/cz/pojistenci-a-verejnost/produkty/preventivni-pro…

Ahoj,já jsem u MA,přispěla mi na Screening v 1.trimestru,také 1000Kč a přispívá a různé vitamíny v těhu,dále pak proplásí taťkovi přítomnost u porodu. Jsem s ní spokojená.

ahoj,cela rodina jsme u VZP a premyslim o odchodu k pojostovne Ministerstva vnitra. Ta nabizi dost produktu a hlavne s ni maji vsichni lekari,ktere vyuzivame smlouvu. Dokonce i v nasem meste je stejne rozsirena jako VZP....Takze nyni se jen odhodlat ajit udelat zmenu :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka