Máme průkazku

19.10.2011

Ahojky všem :) Jdu právě z kontroly tak mam vybornou náladu :) Dostala jsem průkazku a jsem 10+5 :\x: Dr řikala že takhle jak vidi tak je vše v pořádku a že mimi roste tak jak má, tak mě docela uklidnila, protože ve mě pořád hlodá co by kdyby. :? JInak naprosto klidná budu po screeningu na který jsem objednana 9.11. Noo a teda kontroly jednou za měsic se mi nelibi.. nejradeji bych tam byla nalezlá denně a koukala se na mimiska :D :s: JInak jak volala na ten screenining tak tam ty druhy dr řikala že tam vidi nejaky 2 čáry nejak je jmenovala ale vubec si už nevzpomenu :? nvite co to mohlo byt a o čem se bavili? To mě docela vyděsilo :( TAk se mějte hezky :€O: :a:

Moc gratuluji,já tedy chodím po 3 týdnech na kontroly a jsem objednaná na 7.11. tak to pujdem skoro stejně a doufám,že mi taky udělá screening,on dr moc hovorný není takže nevím.Jo a neboj nevím sice co mohly znamenat nějaké 2 čáry,ale určitě vše v pořádku,vždyt ti to dr říkala :one: ;)

gratuluji, skvělá zpráva:) s kontrolama chápu, taky bych tam mohla být pořád. Chjo, se vsadím, že za 50 let už budou mít ženský domácí ultrazvuk a budou se moct koukat pořád..

Gratulujeme...jo jo ten měsíc je vždycky hrozná doba, ale s tím asi nic nenaděláme :s: Čáry teda vůbec nevim, ale nic to není, to by ti něco řekla, tak to pusť z hlavy a užívej si krásné :€O:
Měj se fajn :a:

Tak super, krásné zprávy!!! Myslím, že bychom byli u dr nalezlé všechny :C]]: Kontroly jednou za měsíc nic moc. Tak si užívejte!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka