nespravedlnost

10.04.2008

Holky vy se tady chlubite s briskama po porodu ( Petruse 333, Carodejka_Johanka) a ja se nemam cim chlubit. Mam tam takovou placacku, ktera mi pretyka. Ach jo. :r: :r: :r: :r: :r: :r:

Ale jdi Ty Verunko, já taky měla po porodu strašnej knedl :s: ....neboj, to půjde dolů a určitě jsem Tě nechtěla nějak rozesmutnit :00:

Ahojky, vůbec nejsi sama, jsem na tom uplně stejně ://: A ještě k tomu břichu mám 15 kg navíc, jsem pořád jak velryba... vůbec do ničeho se nevejdu

Nesmutni, každá máme jiný tělo....a jinou pružnost kůže.... :k: .Jseš mamina po jednom prckovi tak nemůžeš vypadat jeko modelka :k: ;) Nic si z toho nedělej :k:

Verčo prosím tě nejsi sama, já se taky nemám čím chlubit, mám 15 kg navíc, to je šílené a nevím jak to shodit, teď se biju do hlavy, proč jsem při těhu tak žrala :a\|: :00: , jsem prostě magor, a teď toho lituju, vypadám jak tlusťoch a to je tady za chvíli léto :r: :(

In reply to by Marcelka83

no presne tak, ja sice v porodnici nechala vsech 11 kilo, ale to brisko je hrozny. Ani mi tak nevadi strie, jako tohle. Skusim to spevnit nejakyma cvikama, ale nepocitam, ze to shodim. Pred tehu jsem byla holka krev a mliko a ted to lepsi nebude. :r: :r: :r: :r: :r:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky