cukrovka

10.04.2008

zdravim vsechny, dneska jsem teda byla na te kontrole te cukrovky v tehu, a vysledky krve jsem mela dobre, ale i tak nadale mam dodrzovat dietu, a ke vsemu jsem dostala glukometr a mam se picht sama do prstu a psat si hodnoty cukru pred a po jidle, at vim co muzu co mi to zveda a nebo kdy se muzu najit, au au mam strach se pichat sice jen do prstu ale auauau.

cukrovku uz pred tehotenstvím,ale v pocátecním stadiu-na diete,tak jsem zvedavá,co mi to udelá ted,kdyz jsem tehu,ale cukr mám lepsí,nez pred tehu. Neboj píchání,já nesnásím jehly,ale do prstu to nic není. :one: pockej,co budes ríkat po porodu :s:

In reply to by Adrun

jejda bobku a ty uz jsi mela cukrovku predtim? pro me to byl sok zvyknout si na dietu zadne mlsani , ale naucila jsem se mlsat to co muzu, a to pichani musim taky nejak zvladnout nejhorsi je ze me to boli. a strasne dlouho mi trva nez si dodam odvahu a pichnu se.

In reply to by Evicka86

v rodine,tak mi mamka sem tam merila a najednou jsem ho mela vyssí,tak jsem byla na diabetologii,ta glykemická krivka v tehu me jeste ceká,tak jsem zvedavá,protoze co se merím,tak jsem O.K. :one: vyzkousela jsi treba jiný prstík? nekde to bolí méne,nebo to bolí,kdyz píchnes do nervu,jinak to nic není.Jsi zenská,tak to zvládnes,kdybys byla chlap.... :n:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka