Dostala jsem zase plnou tašku krásných, jako nových

10.04.2008

oblečků na mimi a mám velkej problém..... :( Nebudu to mít už kam dát.... :s: :s: :s: Asi budu muset zlikvidovat oblečení co mám pro sebe.... ;) Samý starý hadry vyházim, nebo dám do igelitek a schovám na půdu.... ;)

My nemáme místo vůbec... máme 2+1 a je zařízený fakt jenom pro dva lidi, takže budu muset mimi dokoupit první nějakou tu skříňku. A taky by mě zajímalo, kam třeba dám kočárek :dance: :dance: Ale jinak se taky těším, až začnu hrabat ve věcech, co jsou uskladněny u našich ve sklepě v krabicích. Asi před 3 rokama to mladší ségra přebírala a vyhazovala ty opravdu staré věci a mě k tomu vůbec nepustili s komentářem, že ode mě se stejně dětí nedočkají. Tak jsem zvědavá, co mi tam nechali :00:

:c: jé já už se těším až snesu z půdy ty pytle s hadrama a budu se v tom hrabat a přebírat to :///: A až si to vyperu tak si to hezky naskládám do skříňky, no už to vidím. Ale taky mám problém s místem :( Vendula

Ahoj. A unosí to vůbec všechno? ;) Já, když jsem třídila tak jsem narazila na spoustu věcí, ketré Tomík ještě ani neměl na sobě....ono se to prostě nedá všechno unosit, když je toho hodně :s: :00:

In reply to by majinka07

Já Ti nepovím, myslím, že to unosí!!!! Já jsem to všechno dostala, to už je velká třetí igelitka.... ;) Já mám radši, když jsem připravená.... :s: hlavně, když čekáš první miminko, tak se těžko držíš na uzdě v nakupování..... :///:

In reply to by Vendula28

Já když jdu sama na nákupy, tak pokaždé něco koupím.... :) Když jdu s přítelem, tak zas nekoupím nic.... :s: ale ted už to radši obcházím obloukem.... :///: No ještě jeden nakupovací den mě čeká a pak už vážně končím, ale nevím na jak dlouho.... :?

In reply to by majinka07

Mamka mi zavolala, máš u nás další tašku s oblečkama, tak mám zase co žehlit, ale to žehlím s radostí!!!Jen budu muset vyřešit to místo... :n: V čem mám dávat spát malou až se narodí?? Bude to kolem 10.května

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka