Kdo presluhuje nebo ma termin dneska a porad nic at se hlasi tadyyyyyyyyyyyy!!!!

10.04.2008

Zakladam Klub nedockavych matek,pac uz se to fakt neda vydrzet,nebo da,dobre,ale je to desny at nejistota a cekani jestli to prijde samo nebo budem muset na vyvolani...... a navic furt nekdo otravuje vetama:"Tak co uz?" a nebo "Jako nic jo,to mi nerikej!" No rikam,a rikam,ze uz nevim co vic delat,jen cekat a tesit se,ale to lehceji rekne nez udela.Kdo je na tom podobne at se prihlasi ZDE :-)

Tak ja se přidávám :a: ...pěkně mě to už štve ://: ..už si někdy myslím že ten pupek snad budu nosit do smrti :!k: a to teprve přenáším druhej den ;) ://:

Ahoj Simi. Vím o čem mluvíš ;) Já teda rodila přesně v den termínu, ale i tak to bylo děsný čekání. :w: Ale ono to přijde :w: Ani se nenaděješ a budeš rodit. Přeju ti, aby to už teda přišlo a nemuselas na vyvolání :w:

Teď jsem se napucla krupicovou kaší, byla vyborná. Tak se mu ani nedivim, že nechce ven, když má takovej servis :a\|:. Zítra jdu k doktorovi, tak jsem zvědavá, co mi řekne, doufám, že to bude něco pozitivního, jako už chce ven :||): .

Já bych se i přidala :c: - nedočkavá jsemm, zvědavá ještě víc, ale tak nějak mám ještě asi čas - musím si Maxíka ještě hezky donosit :cc):
Ale vy holky, vy už FAKT UŽ JEĎTE :\x: - máte povolení RODIT! Páááápááááá :a:

In reply to by Simik

No já bych řekla že už na kopání nemá místo tak prostě tlačí a to všemi směry, žaludek mám už asi krku, z žeber si chce udělat roletu jak se do nich opíra nebo se zase zapře do pánve ta to mi vylítává brnění až do lejtej a boulých na všech možných a nemožných místech nemluvě, fakt bych chtěla někdy vědět co to tam vymejšlí, už aby byli venku a měli jsme o tom přehled :dance:

In reply to by Simik

No ono jim to jde v tom bazenku líp, až vylezou tak je zemská přitažlivost příplácne do postýlky a oni budou jen bezmocně brečet, že chtěj jíst a pít a že maj naděláno v plínkách a my si budem přát ať jsou zpátky v bazénku :!k: :!k:

jo jo já na tom byla před 3týdny stejně.Termín jsme projeli 15.3.a nakonec mi vyvolávali 20.3.Čekání bylo fakt hrozné kor po termínu,to nevíš kterou hodinu co bude.....A známí mě bombardovali úplně stejnýma smskama,už jsem ani nestíhala odepis. :n:
Neboj však ono to už brzy přijde a budeš maminka :||): :/;x: :dance:

In reply to by Vjů

Ja vim,ze do 15 mi tam sedet nebude :-) ale sama vis,ze to cekani je desny,ja mam dneska 4 dny po terminu a k dr.jdu az v pondeli a porod nebudou asi vyvolavat driv jak v utery ve stredu....takze radost.Clovek se furt pozoruje jestli uz a ono lautr kulovy.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka