Je tu někdo?

03.10.2011

Ahojky, náhodou jsem tu narazila na tento klub, ale koukám, že tu není jediný příspěvek, tak se ptám, jestli sem vůbec někdo chodí...
Já jsem chodila celkem asi 3 měsíce na břišní tance, pak asi 2 měsíce v těhotenství (než mi to dr. zatrhla kvůli tvrdnutí bříška) a teď, 1,5 po porodu jsem zase začala chodit. Jsem nadšená, konečně zase rozhýbávám své tělo v rytmu krouživých rytmů :). Chodím teď k jiné cvičitelce, kteá je teda pěkně rychlá, už máme (za 3 hodiny) nacvičenou skoro celou sestavu a snad bychom měli mít i vystoupení, to jsem teda zvědavá :).

Ahoj holky, omlouvám se, že píšu sem. Ráda bych začala chodit na břišní tance v Olomouci. Chodíte některá na kurz právě do Olomouce? :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:\x: no nevím jesli umím hodně, ale vystupujem mezi listopadem a červnem celkem dost (teda podle mě) :) učíme se i tři choreografie dohromady, takže celkem mazec :#o: No hlavně jsem teď v pátem týdnu a dr. mi to nezakázala :\x: ale mám se šetřit, neskákat,netřepat ať nevytřepu prcka :qu:

tak to ti moc fandím !!! Mě se to taky moc líbí, ale zatím jsem nenašla odvahu, nastudovaný mám akorát teoretické informace, ale realita zatím nic moc :-( spíš nic než moc.
Chtěla bych se přihlásit do nějakého kurzu u nás v brně, ale nechce se mi tam jít samotné... tak třeba kdyby se tu našla nějaká Brňačka začátečnice, tak ať se mi ozve, budu jen ráda, že najdu spřízněnou duši, zatím papa a vlnění bříška zdar !!!

In reply to by Hany.83

žádná teorie není třeba, když se přihlásíš do začátečnic :). Ony to cvičitelky stejně naučí nejlépe, když tě vidí, co děláš za chyby :). Nečekej na kamarádku a začni sama, nebo se nedočkáš :)

Já taky chodila na břišňák, ale pak mě to nák přestalo bavit :( Pořát tam chodili noví lidi a začínalo se od začátku, takže časem nuda.
Tak at se dotoho rychle dostaneš :D

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka