Tak koukám, že jsem asi divná

10.04.2008

Mám bílé zavinovačky - dají se stáhnout a prát jen povlaky, jsou příjemný na pohlazení a dají se zabalit tak jak je třeba - jak na dýlku, tak na pevno. Na léto mám bílý plátěný košilky - když je velký horko, tak je i mně lepší v něčem plátěným, než v upnutým triku.. budu prát látkový plíny ... a v bílém se mi děti líbí. Do porodnice mám bílou soupravičku. I ve větším mám bílý dupajdy - jsou hezký k barevný košilce, nebo bodýčku.....na kočárek mám zelenomodrou dečku ( mám ji v blogu), ale budu vyšívat i nové bílé peřinky z batistu. Já jsem pro kombinovat. barevné s bílým, plátno a bavlna - podle počasí.... Nejsem ze zásady ani proti tomu, co se dává mimčům dneska, ani proti tomu, co se dávalo dřív

Ahojky, nejsi vůbec divná,já mam taky bílé krajkové zavinovačky asi 3, a pak ještě mam polštářek s peřinkou taky s krajkou. Plátěné košilky mam taky,a hodně se mi u prvního mimča osvědčili,jsou super,a malej se nepotil.

Proc? Bila je prece moc fajn!
My stale jeste najisto nevime, co to bude, takze vedle neutralnich barvicek (kde se ale milackovi nelibi ani zluta ani zelena), mame strasne moc veci v bile. A po velikonocich jsme si od nasich privezli spoustu veci jeste po nas, kosilky z bileho platynka a tak... a kdyz mimi lezi v bile, krasne nazdobene zavinovacce, tak je proste k sezrani - no ne? :e): :e): :e):

Ja mam taky asi 5 zavinovaček bilych s krajkama jsou po nas a jedna je dokonce po mem tatkovi takže 55let stara ale když jsem ji uviděla tak vyhrala a pujde v ni mimi z porodnice. A bilych oblečku mam taky hodne vždyt je to krasna barva. Postylka je taky po mne 34let stara. A do kočarku dam jen tak bilou krajkovou zavinovajdu at to tam neni tak prazdne. Hlavně jak budeme my spokojeni. A at si řika kdo chce co chce :a:

Můžeme v tom případě založit Divnoklub žen :s: já jsem si objednala bílé soupravičky a nebesa budou z bílé látky a bílý mantinel do postýlky se mi moc líbí. A taky se mi líbí kombinace bílých věciček s barevnými.
Kočárek máme šedivo-modro-hnědo-bílý :00: a oranžovou deku.
A pokud budeme mít holku, zakázala jsem maminám, aby kupovaly růžový věci, protože se mi ta barva protiví :O takže budeme mít oranžový, zelený, čokoládově hnědý a žlutý oblečeníčko a tak.
A je to :s: Lenka

spoustu bilej hadriku jeste po me myslim ze pokud nejedu chlubit se do mesta muze se valet na dece venku obleceny pohodlne a levne a je fakt ze po nas je vsechno bílé mama nesnasela ruzovou :D

proč bys měla být divná? Já na bílé taky nic zvláštního nevidím, na malou jsem dostala bílou soupravu do porodnice s žlutou myškou a je to moc hezký a jinak mám i bílý dupačky i bodýčka. Akorát teda nemám klasickou zavinovačku a peřinky, ale když se ti to líbí je to jen tvá věc přece.

Ahoj Boží, proč by si byla divná :00: když se ti to líbí. Mě se třeba zase líbí jiný věci, ale určitě si nemyslím, že jsem divná :s: Víš jak by to bylo divný, kdyby byly všechny děti stejně oblékané, jezdily ve stejných kočárcích... a máš pravdu, bílá miminkům moc sluší :h:

Ahoj!!! :D
Neboj Božo,já mám taky klasiku....košilek asi dvacet,po malé a od švagrový....
úplně vidím jak bude v červenci jen košilce a plence....malá v nich byla spokojená :dance:
ikdyž se narodila v lednu....a zavinovačky na střídačku taky ty klasické bílé....se šňůrkama. :one: Rychlozavinovačku sem
tenkrát měla jen na cesty,třeba k doktoru,byly takový mírně vycpaný molitanem,ale doma sem je nepoužila vůbec!!! :a: :a: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky