Rukavice na zimu

12.10.2011

Zdravíme všechny :€s€: , holky prosím někdo mi poraďte :help: , už nevíím, kde to sehnat. Naše Lilianka má v zimě problém s tím, že jak je víc pod nulou, tak jí šíleně promrznou ruce, a pak hrozně plače, nepomáhají takový ty lyžařský rukavice, ani dvoje rukavice na sobě. Když jí byl rok, tak měla takový z nepromokavýho materiálu, jako šusťák a podšitý to bylo kožíškem, v tom jediným jí ty ruce nemrzly, jenže ty už jsou jí malý, ty byly zděděný, takže nevím, kde takový koupit, nikde jsem je neviděla, ani na netu :? . Když běhá, tak je má teplý, ale když jde jen vedle mě, tak je zmrzlá. Včera mi volala ředitelka ze školky, že se uvolnilo místo, tak jestli ještě chcem, že může nastoupit, tak mě docela šokovala, jsem nečekala, že by se fakt uvolnilo, musím jí nakoupit pár věcí, a právě když by pak šly v zimě ven na procházku, tak aby jim nepromrzla, a pak tak nebrečela. Díky moc, pokud máte nějaký tip :ww: .

Kliknutím vložíte smajlíky:

školkou to máme podobně.My ale stále ještě čekáme jestli se nám ze školky ozvou.Ale já tomu že by u nás ve školce někdo vypad moc nevěřím.

In reply to by Berus

Já jsem tomu vůbec nevěřila, ještě k tomu, když před námi byly ještě dvě děti, ale ty se nakonec rozhodly maminky, že je nedají a tak na nás vyšla řada, Lili se hrozně těší, ale já pořád přemýšlím co ajak, co když jí tam bude někdo ubližovat, snad by kdyžtak učitelky zasáhly :) . Třeba se vám taky ještě ozvou :one: . Já jsem ráda, jen kvůli ní, že tam tak moc chctěla a vyšlo to, ale jinak bych jí radši měla doma :§) .

In reply to by Bramborka

námi prý také ještě někdo je.Jen nevím jak je to možné.Protože kloučka co je narozený jen o jeden den dřív než náš malej,do školky vzali.Našeho už ne.Tak jak je možné že by před naším mohl ještě někdo být?Nechápu to.Já bych také měla malého raději doma,ale musím nastoupit do práce.Také se ale bojím že mu ve školce bude někdo ubližovat.Když jsme byly u zápisu,tak si šly rodiče s dětma prohlédnout třídu.Děti si hrály a náš malej si půjčil z košíku míč a chodil s ním po třídě.Přišla k němu holčička co v té školce už byla a autíčkem co měla v ruce našemu malému ten míč schválně vyrazila z ruky.Nevím proč to udělala.Učitelka jí hned řekla že to dělat nesmí.Jen mi nedošlo proč to udělala,když se jí náš malej vůbec nevšímal.Prostě jen procházel třídou.Nejrači bych byla s malým doma.

In reply to by lucininenka

Jééé díky, to je přesně ono, na mmb jsem nic nenašla, ještě se podívám :) . Já jsem jí právě chtěla koupit nějaký pěkný do školky, aby nevypadala, jak chudák :D , ale tak myslíš, že radši bazarový jo? Tak já jedu příští týden na burzu, tak se podívám, co tam bude pěknýho :\x: .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka