Má to něčí dítě taky??

12.10.2011

Holky malej vždy v noci - spíše k ránu se lehce probudí a začne se vztekat, že nemůže dýchat nosem. Každou noc ho ucpanej - většinou jednu, ale předevčírem obě, tak to už jsem si říkala, že rýma je na 100% tady, ale ráno vždy vstane a po nějaké době v pohodě dýchá nosem, žádné ucpání, stříknu mu ráno mořskou vodu pro jistotu. Proč se mu vždy ucpává? Leží na zádech, na boku i břiše - prostě klasika, polštář má, neleží hlavou dolu, přesto to je každou noc a chápu ho, že je mu to nepříjemné a mě taky když začne třeba v 5 ráno hekat a snaží se ten nos zprůchodnit. Peří v peřinách není, prach snad dělám dostatečně, prostě jen vždy v posteli a až takhle k ránu...proč?

Kliknutím vložíte smajlíky:

nechci tě moc strašit.ale nemůže mít alergii na roztoče?podobné problémy měly kamarádky holčiny.azjistily jim alergii na roztoče.obě měli často rýmu hlavně po ránu.a po spaní kýchaly.

In reply to by bobulkamodra

No tak tomu bych věřila a já jsem alergik a je pravda, že malý když se třeba třepne s peřinou tak dost často kýchne a to jí denně třepu z okna - radši...peřinka je nová asi necelý rok....když na testy na alergo berou asi až od 3 let ne?

ahoj, no nejspíš máte doma hodně suchej vzduch. Spí při otevřeném okně? doporučuju zvlhčovat vzduch buď plenou přes postýlku a nebo přes radiátor. Na večer netopit. To že utíráš prach s tím nemá nic společného. Pokud má takto ucpanej nos, tak mu stříkni mořskou sůl i v těch 5 ráno. Ono se mu to povolí....Pokud uděláš všechna tato opatření a bude to stejné, tak sním zajdi k lékaři.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky