Máme doma upírka :D !!!!!!

11.10.2011

:h: Ahoj holky :h:
tak mi to nedalo a jeli jsme dneska k dětské.Včera mi Peťula "vřískal" celý den a to vůůůbec neznám, je to jinak :#~: , předtím jsem ho pořádně brečet neslyšela :€\€: Moc nechtěl jíst, vždycky se přisál - pustil - přisál -...jenže tímpádem jí častěji, protože se nikdy pořádně nedojí a pak se zase kroutí kvůli bříšku :r: , tak jsme museli najet znovu na sabíka.No ale když jsem se mu chtěla podívat na ten "výrůstek" na dásničce se kterým si minule MuDr. nevěděla rady, tak brečel mnohem víc.3 noci po sobě jsem už prakticky nespala, předtím po očkování, ale teď už bez teplot..tak mi to nedalo a dneska jsme jeli.Tak dětská na to koukala a že to ztvrdlo a ať jdeme radši k zubaři.Každopádně jsme ho kvůli tomu jídlu převážili, tak naštěstí přibral za těch 6 dí - máme 5,9kg.No a zubař zjistil, že mu lezou špičáky a dokonce na obou stranách :w: :w: :w: No na 3 měsících nechápu a ještě špičáky :s: Ale jsem ráda, že to není nic "nenormálního" a až se to prořízne, bude vše v pořádku :c: Tak to je nejnovější info o malém upírkovi Peťulkovi :dance:
:a: :a: :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No já vím, že byly samy, ale říkala jsem si, že jsou už velké a ouha ..njn...budou se s tím muset poprat holky i my ;)
Jo a s tím nošením ven mi ani nemluv, když je ráno hnusně, tak ze sebe udělají žužu a ven se taky nosí nebo když je bolí nožičky na procházce...jsou to vyčůránkové :D

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj, já jsem ještě dělala bramboračku.Šla jsem jen tak po zahradě a pod smrčky našla václavky, tak nejdřív jsem osmažila pár hlaviček s kmínem, a pak ze zbytku ňamkovní polívku ;) No byl jich plný košík :D , naši byli v lese a nenašli vůbec tolik hub :s:
No to "nespaní" Ti vůůůůbec nezávidím, to bych byla k.o., hlavně co nenaspím do půlnoci, to nenaženu, po té druhé už mi to nevadí, když zůstanu vzhůru, ale já rozhodně nejsem sova :c:
No vidíš, alespoň víš, že je správně orientovaný :D Já mám taky do dneška nejlepšího kámoše kluka.Známe se co mě byli 3 roky a jemu 5 let , když koukáme někdy na fotky, tak je to děs :€Ss€: I manželata naše si vzájemně sedli, tak je to super.
Tak se měj fajn a zase písni :a:
jo tu zprávu píšu od rána :s:

Ahojky, ty brdooo..tak to je mazec!!! :qu: tak at to mate brzy za sebou a zase je klidek...nam zatim nic, ale prsticky nam tuze chutnaji, slintame jak das, ale klid pred bouri :s: :one: drzte se, papa :kiss: :a:

ahojky Shariku, gratulujeme. Nám taky rostou špičáky a pomáhá nám hodně gel na zoubky maličký díky tomu nepláče tak ať jsou brzy zoubky venku. :a:

In reply to by Hellen123

Nám naštěstí taky gel pomáhá - sláva moderním lékům, bez toho by trpěl příšerně :r: .Dneska odpoledne jsem s ním byla na procházce, sice poprchávalo, ale krááásně zabral a hajal pak ještě v chodbičce, když venku byla čína a teď večer se nemohl dodlabat.Jak konečně zabral gel, tak začal mít zase chuť k papání :D To je síla viď, 3 měsíční mimi a už zoubky :w: Tak se taky držte :one: :c:

In reply to by Sharik41

no jo to jo prďolky maličký, to jsem moc a moc ráda že broučkovi taky gel zabral a vyspinkal se a nahamal. My dneska byli poprvé cvičit kvůli té hlavičce takže paráda si hrozně moc pobrečel. :( tak se držte a posíláme pohlazení.

In reply to by Sharik41

no jo máme prostě zlatíčka ;) Koukám taky máš velikou radost když toho doma hodně stihneš. Nás teď po dva dny k ránu trochu trápili prdíky, ale namažeme pupíkem zacvičíme s nožkama a plínka je plná a chrupáme dál.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No ani nevíš, jaký mi spadl kámen ze srdce, hned jsem klidnější :dance: Ty dej za nás pusinku Tinušce a už se těším zase na nové fotečky princezničky :c: :a: :k:

To je dobře, že šlo jen o zoubky, ty dokážou pěkně potrápit. Malýmu jsou tři a začli mu růst ty poslední stoličky vzadu a hrůza, furt pláče, že ho bolí zoubek a to jako mimčo s tim neměl problémy. To jsme poznali, že mu lezou zuby, že dostal průjem 8) .
Na zoubky je dobrý Mundisal gel. vyzkoušlei jsem i jiné, ale tento se nám osvědčil a je i pro úplný miminka, my používali už u prvních zoubků a starší syn (puberťák) i u zubů moudrosti.

In reply to by luccil

Ahoj, ten jsem používala u holek a byl dobrý, pravda.Teď jsem koupila calgel a taky pomáhá, no hlavně aby se už prořízly a byl klid, ale jsem fakt ráda, že to není nic jiného :D Taky si myslím, že menší děti snáší bolest líp než když jsou větší, takže jak se říká "všechno zlé je k něčemu dobré" ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka