Otisk nožiček

10.04.2008

Koupila jsem si knížku Mých prvních pět let, kde se zapisuje vše k miminku. Je tam i otisk nožiček a ručiček po narození a pak v pěti letech. Holky nemáte některá s tím zkušenost čím ji ty nožičky natřít a otisknout?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak to je fajn, že ti to dělali v porodnici, my se budeme trápit doma, no s tou ručičkou máš pravdu, už jsem přemýšlela, že ji to snad udělám jak bude spinkat. No něco vymyslíme :-)

Ahoj, my ji taky máme a malou jsem namazala normálně temperkama nebo vodovkama a pak jsem jí hneď umyla. Drží to dobře :dance: :a: :a: :a:

normálne to natri tou fialovou vodickou,co je na afty,ale rucicka se ti moc nepovede,dá ji v pesticku.

In reply to by LucindaZ

ale to sleze.U této vodicky más jistotu,ze i kdyz strcí rucicky do pusinky,nic se jí nestane a temperkama,jak jsem tu cetla,to je dobrá vec,pokud má miminko dobrou pokozku.Muj malý se narodil s velmi vysusenou pokozkou,ted je atopik,tak mi tu vodicku doporucili v porodnici.A kdyz se nepovede rucicka,udelej nozicku v pul roce a v roce.Je to sílený rozdíl!mám to taky tak.Ale mám knízku do jedoho roku,do peti let by me to nebavilo psát.

In reply to by Adrun

Asi to teda zkusím tou vodičkou, to bude sranda, až budem všichni fialoví. Koupila jsem si tu knížku s fotkama Anne Geddes, je moc krásná, většina věcí je tam taky do jednoho roku, a pak spíše fotky z narozenin atd... No jsem zvědavá, až se na to za pět let podívám, ale sletí to jako voda.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka