DNEŠNÍ KONTROLA

06.10.2011

ahoj holky,

tak jsme dnes s mimískem absolvovali další kontrolu u :*8*: . Dozvěděli jsme se výsledky testů v 11tt a vše je ok :) . Další odběry nás čekají 27.10. to už bude na genetiku a výsledky budou 2.11. a 3.11. jdem na další kontrolu. Takže moooooc doufáme aby byly další výsledky ok a já už si začnu těhu pořádně užívat :) . Pan :*8*: nám dneska udělal utz a vše je ok. :cc): má už 6cm. Viděla jsem vše...nožičky, ručičky, očička a hlavně :h: buší o 106 :) . Už máme průkazku a termín porodu na 19.4. tak uvidíme jestli se trefíme. Přeji všem hezký večer a pohlaďte :€O: . papa :a:

Ahojky, tak to je super, že jste OK, mám radost, když se tady píšou pozitivní zprávičky, že jsou mimínečka v pořádku!!! tak užívej těhu a měj se pěkně!!!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

včera fotečka nebyla. zkoušejí tam nějaký nový utz. a na fotky jsem koukala. malej je krásnýýýýýý!!!!! já už se taky těšííííííím :-)

In reply to by Ivuška23

Je to zlatíčko!!!Na to,že měl být listopaďátko,tak to vzal hopem a spadli jsme k záříjátkům...nedá se nic dělat.Hlavně,že je v pořádku.Taky se dočkáš,tak si to pěkně užívej,protože to strašně utíká a mě to všechno strašně chybí a stýská se mi po pohybech,bříšku a dokonce i na ten porod vzpomínám.Je to překrásný zážitek.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka