Dají mi na poště balíček?

07.10.2011

Ahojky holky ice to sem nepatří,ale potřebuju poradit dají mi na poště balíček když je na přítelovo jméno? když přijdu z jeho občankou nejsou to žádné peníze ani nějak cenný balík je to mikča ze sport shopu

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky tak zdravím všechny na poště mi balíček dali paní říkala že mají nemocneho balikare a ze jich tam maji moc tak mi ho dala:-)

Já tam zavolala, vysvětlila, poprosila a dali balíček mé mamce, který byl doporučeně. Musela mít mojí občanku. :a:

Balíček ti na poště pro přítele nedají, pokud mu chodí častěji balíčky at buď napíše do adresy i tvoje jméno, nebo si vyřidte průkazku zmocněnce, stojí to 50,-, ale také je to jen na zásilky které nejsou do vlastních rukou a nebo další možnost teď je, že si to necháte znovu doručit a doma to převezmeš ty. Je to na hlavu postavené tyto předpisy, ale děnně to na své poště vysvětluji minimálně 20 lidem

zrovna nedávno o tom mluvili ve snídani s novou,na poště ti to dát podle zákona nesmí,ale doma jo,protože tam vidí,že s ním žiješ ve společné domácnosti,takže jak píší holky,zavolej a zažádej o opětovné doručení :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Taky nechápu. Tenkrát jsem byla v nemocnici a přišel mi balík, tak tam manžel naklusal s mojí občankou a beztak mu nikdo nic nedal. Jo a ve svojí občance mě má uvedenou jako manželku, zrovnatak já jeho a že máme stejné bydliště je z občanky taky patrné. Jako chápu, že balík na mé jméno nemůžou vydat někomu jinému, ale nechápu, že doručovatelka ho s klidem mé sousedce dát může :n:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No tak teda u nás poštáci taky někdy nechávají balíky u sousedů a někdy i sousedům u nás a teda naopak jsem ráda,poštu máme daleko tak je super že se tam pak nemusim trmácet a oni jsou taky rádi když mají balík u nás.Jinak je to tedy postavený na hlavu,že pošták vydá balík sousedům a na poště balík nevydají i s občankou toho dotyčného.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak u nás taky vozí balíky pošťák v autě :) No já to nijak řešit nebudu, nevidím důvod proč bych si měla jít stěžovat. Jsem ráda, že se nemusím pak táhnout na poštu. Řešila bych to v případě, že by se ke mě balík nedostal. Ale o to nešlo, šlo o to, že doma ti předají balík pro tvého manžela i tobě a na poště i když máš jasný důkaz o tom, že jsi jeho manželka, tak ti balík nevydají.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka