neustále se odkopává - co s tím?

06.10.2011

Holky, už nevím, jak na tu malou mám jít...Máme hrozné problémy při spaní. Je neustále odkopaná. Chodím ji přikrývat každou hodinu, protože podvědomě nemůžu spát. Dnes jsem přišla do pokojíka a dokonce ležela na zemi. A to máme zábranu na posteli, ale evidentně nestačí. Ráno měla samozřejmě ještě větší kašel než včera! Na noc jí dávám bodýčko, kalhoty a ponožky, které si ale stejně většinou svlékne nebo si vyhrne nohavice. :€z€: Jak to děláte se svými dětmi? Spací pytel už mi vetuje... :€\€: Děkuju za rady

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

A na MMB jsi koukala?Tam je jich vždycky spousta a když ne,tak se tam během pár dní objeví.A vám nestačí 98?Náš malej má ještě 92,98 je mu ještě dost velký...

Naše Gabča spává odkopaná vlastně pořád... když je chladněji, tak jsem jí dávala fleecový overal, jinak třeba teď, když ještě není úplně zima, tak jí dávám teplejší pyžamo... ale přikrytá vydrží snad jen pět minut a pak automaticky dává nohy ven na peřinu... naštěstí nebývá vůbec nemocná, ani rýmu neznáme... to má asi z toho nočního otužování ;)

Malá spí nepřikrytá skoro každou noc. Má jen takovou tenkou dečku a tu si nahrne většinou pod sebou. V ponožkách někdy spí, někdy ne. Nikdy nespala v pytli a většinou má jen overál pyžámko. Většinou je teploučká a tak přikrývání neřeším.
Pokud chceš aby spala přikrytá, tak bych tu deku asi zasunula pod matračku na obou stranách, ale to se jí nemusí líbit.

In reply to by veja

zrovna jsem koukala na mimibazar a je tam dost overálků s ťapkami ve velikost 104,tak mrkni :) My nosíme 92/98 velikost a zatím sháníme bez problémů,ovšem teda nové nekupuju,tak nevím,jak se shání ty nové ve větších velikostech...

maly je taky furt odkopany,doporucuji flanelove pyzamko a teple podkolenky navlecene na nohavicich,nevim jak ste velci ale jsou i overaly a nebo takove nohavice i se slapkama
bohuzel s tim nic nenadelas

kdyz obleces overal i s tapickama a na to kalhoty a vrsek pyzama, tak si to nevyslece :-) jinak muj maly ten je taky furt odkopany , ale spi v postylce , protoze strasne cestuje a dam mu tam vzdy perinu a jeste deku a dva polstare , i tak je odkopany , ale aspon obklopeny perinama .myslim ze dvoulete dite az na vyjimky je na postel jeste male .

In reply to by Danzy

My budeme mít druhé dítko, tak musíme mít volnou postýlku... :) Jinak jste mě moc nepotěšily...ale samozřejmě děkuju moc za všechny příspěvky. :€s€: Koukám, že žádná vychytávka asi fakt nebude. Pomažu sehnat pyžamo s těmi ťapičkami - moc vidět to bohužel není. :€{€: Hold jí asi budu dávat asi silnější vrstvy, protože je vždycky úplně studená. A bude hůř, až zase začneme topit - to klesá teplota v noci třeba o dva až 3 stupně :€\€:

In reply to by DenyPu

overálky na MMB seženeš bez problémů (já zrovna minulý týden vyhrála dva ve velikosti 98 za 17 korun :)),když je velká zima,tak pod to dávám body s krátkým rukávem a na nohy pod overal ještě ponožky a nikdy není studený-a to v noci netopíme vůbec :)

In reply to by DenyPu

tak my máme standartně v zimě přes den kolem dvaceti a přes noc tak 17-18 stupňů.Většinou topíem až ráno ke snídani,kdy je fakt zima,ale to se vytopí během chvilky :) Když už jsou jooo mrazy,tak topíme třeba na dvojku i v noci v pokoji,kde spíme,ale jinak ne.Jsme zvyklí na studenější odchov a malýmu bych řekla,že to spíš prospívá,je víc otužilý a jen tak něco ho neofoukne :)

In reply to by lucininenka

Tak to tedy :w: :O já jsem vždycky v zimě zmrzlá jako preclík. Malá naštěstí taky už moc nemarodí, ale dřív měla dost rýmy. U nás trvá dlouho, než se to roztopí, protože topíme uhlím a ještě máme kotel o dvě patra níž... :)

In reply to by DenyPu

tak to jo,my jsme zatím v bytě,který je sice studený,ale dá se to :) Já sama nemám ráda přetopené místnosti,vždycky jsem úplně zběsilá,když jedeme ke tchánovi,který topí klidně na 25 stupňů :( To tam sedím,dusím se přetopeným vzduchem,za pět minut bych spala a vždy tam odsud odjíždím děsně unavenná :( Takže u nás je nám lépe,když je chladněji,to si raději vezmu mikinu :)

ahojky,já dávám flaušové overálky a jsme spokojení :) taky se nám odkopává,ale tímhle jsme to vyřešili,nejlepší jsou ty s těmi ťapkami,protože když má bez,ak ponožky si sundá samozřejmě :(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka