hlenová zátka a za jak dlouho porod? - tmavě červený hlen

05.10.2011

Holky, vypadá to, že mi včera večer odešla hlenová zátka a chci se zeptat, za jak dlouho jste potom rodily...Četla jsem, že pokud ta zátka byl hlen tmavě červeně zbarvený krví, tak je to pár dní před porodem...Pokud je čirý a narůžovělý, tak i několik týdnů před porodem...Díky :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

No, tak to jsem zvědavá...Ještě ke všemu jsem od včera nachcípaná. Byli jsme na svatbě a asi jsme tak chytili nějakou virózu, tak se bojím, aby se to ještě pořádně nerozjelo. Dnes mi bylo celkem mizerně. Už aby to dítě bylo venku... :€\€:

Ahoj, mě odešla odešla zátka, která byla narůžovělá cca ve dvě ráno a malej byl v 11 dopoledne na světě :) Myslím, že každá z nás to má jinak.
Přeju pěkný a pohodový porod :a:

Ahojky,u mě to bylo tak,že mi v 6h ráno odešla hlenová zátka,v odpoledních hodinách jsem v břiše cítila slabounké mravenčení.Večer jsem šla spát,probudila jsem se kol 1h a směrem na wc mi praskla voda.Jeli jsme do porodnice ,kde jsem porodila až další den před 21h.Takže u mě to trvalo celkem dost dlouho.Jsem teď zvědavá na druhé,jsem ve 37.týdnu,snad to bude rychlejší.

Já už taky čekám na ten porod jak na smilování:) nejdřív nás ztrašili od 30týdne že to bude dřív a ona pořád nic asi se malý moc nechce.......:) Tak at brzy pordíš :)

tak ja mela teda ciry s jasnou niti krve a bylo to vpodstate v dobe, kdy uz jsem mela porod rozjety - behem porodnich bolesti (ale u mne trvaly 2dny!!)v.. kazdopadne uz to bude brzy :-) tak drzim palce :-)

In reply to by DenyPu

Mně, jako prvorodičce dnes na KO v porodce řekla Dr., že stačí dorazit do porodky po dvou hodinách kontrakcí po 5 minutách či dvou hodinách po prasknutí plodovky. Že není třeba spěchat, pokud jsou vyšetření na streptokoka apod. v pořádku.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky