První screening

04.10.2011

Ahojte po ránu :-)
tak včera jsme byli na našem prvním screeningu :-) byla to taková rychlovka, ale všechno je jak má být :-) juchů!!! i fotečku jsme si vzali, ale je poměrmě rozmazaná, tak ji sem ani nebudu dávat. Jinak paní doktorka i sestřička byly moc příjemné,jsme podle UT 12+6 :-) jen miminko tak necitlivě posouvala, docela to bolelo, ale prý ho musí dostat do správné pozice... přítel tam byl se mnou, tak měl z toho krásný zážitek :-) prý ji chtěl říct, ať mi do toho bříška tak nezajíždí :-) jaj... jinak to prý zatím vypadá na culíkatou cácorenku :-) tak uvidíme!! raděj ale ještě nic růžového kupovat nebudu, i když bych už chtěla :-)
tak se mějte moc pěkně a pohlaďte drobečky :-)

super, tak to gratluju,že je vše v pořádku :) ... Holčička? Jeee, tak uvidíte,jestli se vám jen potvrdí :)

Tak to je paráda :) Gratulace ke zdravému prďolkovi (resp. prďolce :))
Ráda bych se zeptala, ten ultrazvuk je přes bříško?
Mám jít k doktorovi zítra, ale díky těm problémům s hematomem, co jsem měla, o screeningu přestal mluvit, tak jsem zvědavá, jak zítra dopadnu :(
Každopádně ať hezky ve zdraví rostete :)

In reply to by Martix

Ahojky, jojo ten ultrazvuk mi dělala přes bříško:-) byl tam se mnou i přítel, tak nevim, jak by se tvářil na ten vnitřní ultrazvuk :-) ale můj doktor zase dělá ultrazvuk vždy vnitřní, tak asi jak kdo... přeju, ať to dopadne všechno na jedničku!!!

In reply to by Peťulaaa

štve mi, jak jsem nervózní. každý z rodiny, komu to řeknu, by mi nejradši nafackoval, že prý mám být v klidu, že to stejně neovlivním, což je sice pravda, ale bojím se, aby bylo miminko v pořádku (zvlášť, když můj dr. mi za posledních několik návštěv nic pozitivního neřekl).
ten screening běžně dělá můj dr., tak uvidíme, jestli se s ním domluvím, nebo jestli si ho budu muset vybojovat ve FN.
Musím to vydržet do zítřka, ale čím blíž to je, tím méně to utíká :(

In reply to by Martix

Já tě chápu, že jsi nervózní... ale musíš si říct, že to miminku spíš ubližuje... nevím, jak ostatní, ale já jsem třeba ráda, když dělám něco jiného - chodím brigádničit, jezdím na kole, chodím na procházky... to pak myslíš na jiné věci, než na miminko a jestli je vše OK - trocha se rozptýlit a fakt myslet i na jiné věci, i když je to hooodně těžký! pak dej vědět, jak jsi dopadla!!! papa :-)

In reply to by Peťulaaa

Ono se těžko rozptyluje, když člověk musí ležet a nesmí nic dělat. Nicméně jsme byli dnes na kontrole, doktor koukal jak puk, za 30let praxe (a to byl přimářem ve Vojenské) to neviděl, jsme v pořádku, hematom malý, mimčo "chycené" až na místo, kde je hematom, vypadá to nadějně. V pondělí genetika, tam screening, tak uvidíme :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky