vana k vyprovokování porodu?

03.10.2011

Holky, mám ještě hloupý dotaz...Dnes jsem psala, že už bych potřebovala rodit co nejdřív. Vyzkoušela jsem snad všechno, ale nic. Ještě mě napadlo: dnes mi Dr. ještě provokoval čípek, děloha už zase začala trošinku pracovat, ale nic moc. Kdybych si dala horkou koupel, myslíte, že bych to mohla nějak přiblížit k porodu? Díky moc ;) :€s€:

Kliknutím vložíte smajlíky:

ono spíš ta horká koupel urychluje porod, že by ho přímo vyvolala to nevím .... já si dala horkou koupel v porodnici a rozjely se mi silné kontrakce a myslím, že i porod se tím urychlil - do té doby to bylo pořád takové nijaké a pak rázem síla

ono spíš ta horká koupel urychluje porod, že by ho přímo vyvolala to nevím .... já si dala horkou koupel v porodnici a rozjely se mi silné kontrakce a myslím, že i porod se tím urychlil - do té doby to bylo pořád takové nijaké a pak rázem síla

ahoj, teplá koupel funguje v případě kdy je tělo připravené na porod. Pokud připravené neni, tak můžeš být naložená od rána do večera a žádný efekto to mít nebude.

Holky, jenom takovej hloupej dotaz... když píšete, že vám pomohl sex... to jste předtím jako nesexovaly? Kdyby k tomu měl pomoct, tak bychom snad rodily během celého těhotenství, ne?

In reply to by Mimčo

No já jen, že jsem při obou těhotenství měla pravidelný sex až do porodu a rozhodně jsem nerodila po sexu... teď podruhé mi porod dokonce museli vyvolávat... takže proto jsem se ptala, jestli ty, kterým pomohl, předtím měly sexuální abstinenci... spíš bych to viděla, že to zrovna vyšlo právě po sexu... ale kdyby třeba ten sex byl v ten den nahrazen čímkoliv jiným (pohybem, procházkou, mytím oken apod.), tak by porodily taky v ten stejný okamžik...

GambrinkaX

In reply to by Blue Jane

no u me to bylo tak ze semnou ten muj spal asi jenom do 6 mesice pak se bal tak se mu nechtelo. takze pak kdyz jsem ho prosila aby se to to urychlilo ,tak jsme na to vlitli a pak to slo samo. Myslim si ze to opravdu pomaha, jen na ten porod to telo musi byt pripraveno aby to pomohlo :s:

In reply to by Blue Jane

Samotný sex by porod vyvolat neměl,ale pokud je tělo už trošku nachystané může pomoci. Vše jsou to pouze babské rady,někomu to pomůže......
Jinak pokud se to přežene s teplotou vody,mimino si myslí,že tělo má horečku a prý je to patologický stav proto se musí opatrně.
Monina

In reply to by Blue Jane

No, to by mě taky zajímalo jak to, že to nepomáhá... :? Já jsem jako kulička a je fakt, že už tedy nejsem zrovna aktivní, tak jestli to není tím...Je to takové delikátní, ale možná pisatelky poradí polohu nebo tak něco... :)

GambrinkaX

Ahoj tak me osobne pomohl sex a druhy den ve 4h rano me praskla voda a v 10:09 byla mala venku :one:

Holky, generální úklid už jsem dělala minulý týden - umyla jsem okna, vydrhla chodbu ve sklepě (to je dost hnusná práce na 2 hod.), přesazovala kytky na záhoně, jela sedačkovou lanovkou, která pěkně drncala a samozřejmě jsem i sexovala. Stále nic. Minulý týden pracovala děloha pěkně. V pátek jsem myslela, že jedu. Pak se to v sobotu ve dvě ráno uklidnilo a od té doby jako když utne! Prcek se vyšplhal nahoru a děloha skoro nemaká :00: Nechápu... :€{€: Teď jsem si nasypala skořici do jogurtu, tak uvidím. Taky mě napadlo něco, co se nedoporučuje kvůli překrvení - jako je tak skořice nebo šalvěj - ale šalvěje se bojím...To mi ještě žádný Dr. nedoporučil...ani jsem neslyšela, že by někomu doporučil... ;)

spis bych udelala generalni uklid,dlouha prochajda,vinko a sexik pak tepla vana a mohlo by to zabrat,ale pokud se jeste nema narodit tak s tim stejne nic neudelas
pr3ji at se podari

Když miminko nebude chtít ven, tak ti stejně nic nepomůže... já zkoušela všechno možné a zbytečně... ale zase se všechno může doslova z hodiny na hodinu změnit, tak nezoufej a nech to, jak to je...

Tak me Dr. taky dneska drazdila cipek, ale zatim nic..Uklizela jsem, po horky nebo spis teply koupeli jsem taky a porad nic..Jeste mozna zkusim to vino a prdim na to:-)

Já když chtěla vyvolat porod tak mi v poradně řekli, sex, stimulace bradavek, nebo skořice....doma jsem si udělala palačinky se skořicí a druhý den ráno v 6.30hod. mi praskla voda...rodila jsem 37+3...;o)

nooo,nevím jestli pomůže :) U nás je takové pravidlo,že když kontrakce zastaví horká koupel,tak to byli poslíci,když je naopak rozjede,tak to jsou kontrakce a je třeba jet :) každopádně zkusit můžeš a uvidíš,držím palce!!!

ahoj, mě teda horká sprcha pomohla. Ležela jsem dlouho v nemocnici, děloha byla v klidu, žádné kontrakce, večer jsem si dala horkou sprchu (jako tak abych nebyla spařená :s: ) a za cca 4hod přesně o půlnoci lup a praskla mi voda :///: . Kontrakce stále žádné, ale malou jsem porodila ve 3:33 :c: . Takže celkem rychlý porod, ale jako moc pěkné vzpomínky na něj nemám :n: .

Ne,můžeš mimino přehřát a to beze srandy,je to nebezpečné. To raději sexuj,dej si vínko a choď.
Monina

No říká se to, mě to tenkrát dr. radil, ale mě osobně to nepomohlo....... Ale zkusit to můžeš, třeba ti to zabere :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky