KOČÁREK...PROSÍM O RADU A ZKUŠENOSTI :-)

03.10.2011

ahoj holky, já vím, že je ještě brzo, ale už hledáme kočárek. bude těžké vybrat. co říkáte na tyhle kočárky? http://www.slune-cz.cz/kocarek-dorjan-cross-country/ http://www.kocarky-hella.cz/1318-Arte-3x3.html nebo http://www.kocarky-tako.cz/kocarky/kocarky-captiva/captiva-mohican/koca… .
pohlaďte :€O:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

na veletrhu pro děti ho seženeš za veletržní ceny;-) já měla kol.2010 arctic.. ten jsem pak prodala jeste za paradni cenu a koupila pink 09..a ten 2010 jsme tehdy koupili na veletrhu .. v dubnu šel teprv do prodejen a tím, že jsme ho v únoru zamluvili na veletrhu, tak sme ho měli za 13 tisíc a nějaké drobné, což bylo úžasné, protože pak prodej plné výbavy začal na 16ti.. zima si žáda zaaretování koleček a projede ten kočár opravdu všechno

In reply to by ppajinka

mrkni..bývá toho hodně a seženeš tam za veletržní ceny a když jsi bereš ten předváděcí kus, tak to máš ještě levnější, ale předvádí ho celou dobu výstavy a můžeš si ho vzít až ten poslední den a to mi přišel už takový ošahaný..ale mají tam i poláky na stánkách s krásnýma věcma a opravdu za pusdu.. třeba sada polštář a přikrývka do postýlky z bavlny a výplní aloe vera jen za 500..

Pro mě bude, stejně jako u předchozích těhu, důležitá trojkolka (s přední pevným kolečkem), která bude skladná, s vajíčkem (autosedačkou), děti ani jedno v kočárku stejně nebyly (malá tak 3x a malý všehovšudy 1x), když se někam jelo (a to bylo pořád), tak byly v tom vajíčku. Spokojenost největší :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no to taky resim...u nas na vesnici to bude dobry, ale u tchanovcu chodniky nemaji a na prochajdu jedine do lesa...ale znama co tam bydli, tak ma taky otaceci kolecka. asi se stejne rozhodnem pro ten prvni nebo treti....no uvidime...nejradsi bych ho mela uz doma :-)

In reply to by Ivuška23

tak co se praktičnosti týče, ten první určitě využijete i u tchánovců v lese a nebudete mít problém ;)
mno helej, my máme termín v květnu a taky už mám vyhlídnutý kočárek :///: jen teda protože je docela drahý, tak hledám na e-Bay všude po evropě a čekám na nějakou supr nabídku }:) a hned jak se něco objeví, tak ho kupuju ;) ale raději bych aby se něco takového objevilo až po kontrole příští čtvrtek, přecijen už budeme mít malinko větší jistotu :°O°:

In reply to by Peťule..

A jaký? Že jsem tak smělá....... Já uvažuji na Jané,minule jsem měla Mutsy 3 rider a na prostá spokojenost.
Jinak já DorJan neeeeee.
Monina

In reply to by Monina

tenhle ;) http://www.letajicisen.cz/www-letajicisen-cz/eshop/13-1-KOCARKY-a-prisl…
Jané bych si nepořídila, pro mě je nesmysl mít ruční brzdu na přední kolo :? pak taky hodně koketuju s myšlenkou pořídit tohle: http://www.babymania.cz/teutonia-spirit-s3-varianty , ale to bych fakt musela mít na tom e-Bay štěstí, abych sehnala přesně to, co bych chtěla :)
no a třetí favorit je: http://www.babypark.cz/kocarek-bebe-confort-high-trek , jenže ten má ve srovnání s těmi ostatními trochu víc záporů v podobě stability při otočení sportovní sedačky a mělké sportovní verze..
Bude to ještě boj :s:

In reply to by Peťule..

Do třetího bych nešla,já moc tuto značku nemusím.Mě se právě ručka líbí,hodně cestujeme,chodíme a z kopce je to vychytávka :) Jinak první dva kočíky,vypadají dobře,hodně si chválí Teutonii.
Ještě se mi docela líbí Casalply,ale recenze nic moc.
Monina

In reply to by Monina

ručku určitě chci, ale na zadní kola :one:
Casual play se mi docela i líbil, ale to zdvojené kolečko by tady u nás bylo v zimě mor :€[€: a taky co jsem četla recenze, tak teda nic moc, přijde mi že za hodně peněz málo muziky :?
ten Bebe confort je až na posledním místě, upřímně doufám, že seženeme ten první :/;x:

In reply to by Peťule..

Ježíš já to napsala blbě,ani si to po sobě nepřečtu ;)
My bydlíme na vesnici a zdvojené přední kolo není špatné,je tam lepší stabilita a ve sněhu jsem s Mutsynou projela I Tatry v zimě.Tak fakt nevím,zda nejít znovu do osvědčené značky,ale Jané mě dost nadchnul:no Uvidíme kolik taťka vydělá ;) Monina

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Až 15.4, chceme mít všechno vyřešený a zaplacený,bůhví jak to pak bude s financema.....ale oblečky budu řešit nejdřív za 3 měsíce.:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka