Dotaz

03.10.2011

Ahoj, mám dotaz.. U zamlklého těhu dochází ke krvácení? Nebo se to žena dozví až při kontrole a do te doby si muže myslet že je vše v pořádku? Děkuji

já měla zamlklé těhotenství dvakrát a v obou případech se to poznalo až podle ultrazvuku, neměla jsem žádné bolesti ani krvácení

Ahoj,spousty těhulek špiní tak do toho 12 týdne..než se to tam všechno srovná:)Já taky brala utroš na špinění a měla z toho výtoky,po vysazení už ne.Ale celkově výtoky bývaj v těhotenství a když tě nic nesvědí nebo tak,tak je to v pořádku.Mě ten utrogestan nejdřív první 2 týdny zabral,pak sem zas chvílemi špinila..měla sem pár drobných hematomů..u těch je zase dobře že se to takhle dostane z těla ven prý..

Ahoj, tak já mám bohužel stejnou zkušenost, zamlklé těhu jsem se dozvěděla až na UTZ. Ale pokud jsi dostala utroš, tak by mělo být vše v pořádku.. věř tomu. Já jsem ho taky brala, výtok jak blázen, ale začínám týden. Zítra jdu na kontrolu a taky mám pokaždé strach...

Já jsem to prodělala loni v říjnu a vůbec nic jsem nepociťovala, bylo to jako u těhu, žádné krvácení, dokonce jsem měla pořád hlad, dozvěděla jsem se to až z ultrazvuku.

Také jsem loni prodělala zamlklé těhotenství a neměla jsem vůbec žádné problémy, ani bolesti, anki krvácení. Ale nemusí to tak být vždycky. Přeju ti, ať je všechno v pořádku. Jarka

ahoj,
u zamklkého krvácení vůbec být nemusí a zas naopak samotné krvácení zas nemusí vůbec nic znamenat. Ale na druhou stranu může být příznakem,že něco není v pořádku, takže jestli krvácíš, na nic nečekej a běž k doktorovi. I kdyby tě to mělo jen uklidnit.. já od začátku těhu špiním, už to viděli dva doktoři a oba říkali, že to nic není, beru na to ascorutin.. a kdy jdeš na kontrolu?
K

In reply to by káča82

já jsem špinila 2 dny . Dr mi předepsala Utrogestan a od te doby nic, jen vytoky ,ale to je asi po tom. Nějaké jiné komplikace nemám, ale mam strach aby vše bylo v pořádku a tak sem se chtěla informovat. Na kontrolu jdu 10.10 tak snad mi řekne jako minule že je vše v pořádku. Do dokaždy kontroly jsem nesvá a hrozne se bojim:( Diky za info :+^*:

In reply to by Kesska

Ahojky ty výtoky jsou k tomu utroši, já ho beru také a také je mám. Utroš se bere do 13 týdne. Jinak jsem také do každé kontroly nesvá a moc se ani neraduji. Jinak já jdu také v pondělí jako Ty, tak hodně štěstí a uvidíš, bude to ok.

Ahoj, ty máš snad nějaké potíže? já jsem před 14ti dny špinila jen 1 den, pak už nic. Gynekoložka mi říkala, že pokud je to takové světlé až hnědě barvy a slabé, tak je to běžné. pokud je to krvácení jako při ms, tak to bych musela přijít hned. někdo taky krvácí kvůli hematomu atd... tak ať je vše v pořádku.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky