otěhotnění při plném kojení?

02.10.2011

ahoj holky tak mě dneska napadlo jestli jste některá otěhotněla když jste plně kojila?
Jdu za 14 dní na gyndu a do té doby sex provozovat nehodlám a i tam se s ní o tom poradím, ae ráda bych nějaké přklady z praxe. Jinak vím že existuje cerazette, ale je dosti drahé no, tak se ptám zda bych měla investovat nebo ne. Otěhotnět znova hned nemůžu, máme již druhé dítě císařem a třetí chceme, ale ted musíme 2 roky počkat.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj Sarko, muzes, ja kdyz byla na kontrole u doktora,tak mi rekl, ze deloha je nizko a proto se nelze spolehat na kojeni jako na antikoncepci ;)
Rikal ale, ze je dulezite kojit v noci a hodne :D

ahoj,dovol otázečku:-)
Řekli ti,že po dvou císařech můžeš nejdřív za dva roky otěhotnět nebo už rodit? Čeká mě s nejvyšší pravděpodobností druhý císař a třetí dítko bych taky chtěla.díky za odpověď

In reply to by lucinacek

ahojky řekli mi že za dva roky můžu otěhotnět. Ale nevím jak jsi na tom ty, já se ptala v poradně a dr mi řekl že mi řekne u operace podle toho jak bude děloha vypadat a tohle mi řekli přímo na sále, je to strašně individuální, ale vím že taky říkal že toho třetího císaře už ukončují automaticky císařem a dřív.

In reply to by lucinacek

u nás právě taky a malá měla odhad 4120g a v reálu měla 4460g :D první syn měl 4120g :D a dr říkal u operace že je dobře to normálně nezkoušeli že děloha byla v místě první jízvy jak papír

ahoj, cerazette neni extra drahá. Když to porovnám s práškama co beru nyní, tak je za hubičku :-). Mám pocit že jsem za ní dávala kolem 300kč za 3 měsíce. Určitě lepší než nechtěně otěhotně.

ahoj holky tak děkuju za názoru na netu je o tom hodně článků, ale je fakt že je to podmíněno fůrou věcí a ty když člověk nedodrží tak to může jít do kytek, takže se na gyndě určo poradím :-)

Nevím, jak drahá je Cerazette, já brala Azalii a ta stála na měsíc tak do dvou stovek... takže bych určitě brala nějakou antikoncepci, protože kojení není ochrana, na to by ses mohla zeptat mé švagrové, která tomu věřila a tak má děti 11 měsíců od sebe... ;)

mě doktor po šestinedělí napsal antikoncepci, při které se dalo kojit. Když pominu to, že byla nehorázně drahá, tak mi po ní hlavně nebylo vůbec dobře a dost se po ní přibíralo. Takže po měsíci a půl šla do koše. A museli jsme zvolit jiný způsob ochrany ;-)

Kojení není v žádném případě antikoncepce, takže otěhotnět samozřejmě můžeš. Zajdi si na gyndu a on ti předepíše antikoncepci, určitě najdete i nějakou cenově dostupnou.

Otěhotnět můžeš a je to poměrně časté,takže buď kondom nebo tabletky.
Nezlob se na mne,ale chceš kupovat dům za 4 mega a 600 Kč na 3 měsíce se ti zdá hodně? No je to tvá věc,jen pro mne těžko pochopitelná.Hlavně když otěhotnět nesmíš.
Monina

In reply to by Monina

ahoj laskavě mě nebuzeruj za to jak jsem na tom s financema, tady opravdu aby se člověk bál něco napsat, už se nedivím že sem plno mamin chodí pod jiným nickem když maj nějakej fakt problém. Pokud ti tak vadí že jsem tady napsala pravdu a netvářila se jako všichni okolo že žerem pomalu omítku ze zdi a že na nic nemáme tak se ti fakt hluboce omlouvám !!!!
Nějak totiž nevím co má moje otázka společného s hypoškou, pokud totiž nemáš představu tak dneska ti 100% hypošky nikdo neoůjčí takže ted šetříme kde se dá abysme našetřili těch 20%, to snad není trestné.

In reply to by Arutha

Já to nemyslela ve zlém,jen mě to prostě udivilo.Nejsem typ na buzerování. Jinak my hypku také máme a budeme si brát další,také šetříme,tak to chápu,jen bych asi nešetřila na antikoncepci,pokud bych věděla,že prostě otěhulit nemohu.Pokud jsem tě naštvala tak promiň,také jsem pouze napsala svůj názor.
Měj se.
Monina

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky