Dotaz

02.10.2011

Ahoj holky,mám dotaz. Je tu nějaká maminka která prodělala konizaci děložního čípku? Chtěla bych se zeptat,jestli to má nějaký vliv na otěhotnění a následné těhotenství? :?

Ahoj! Já i moje sestra jsme byli na konizaci. Obě jsme otěhotněli na první možný pokus a obě přenášeli. Takže na nás to žádný vliv nemělo. Přeju ať se brzy zadaří!

Byla jsem na koonizaci v 19ti, 12/2002. Otěhotněla jsem 4/2010 a 1/2011 se narodil Jiříček. Spočítala jsem si plodné dny a malý se nám povedl vyrobit hned první měsíc snažení. Bála jsem se, abych se nezačala brzo otvírat, ale přenášela jsem týden a nakonec mi porod museli vyvolávat. Skončilo to císařem, malý měl 4350g a 52cm.
Takže žádný strach, u mě to nemělo vliv absolutně žádný :a:

Ahoj, já jsem prodělala červenec 2011, byl to malý zákrok, výsledky byly v pořádku a teď se snažíme první měsíc :) jinak prý to nemá mít vliv :) tak přeji hodně štěstí..Kristýna

Ahoj, já byla na konizaci loni 02/2010 a 02/2011 jsme otěhotněli - teď nám zbývají už jen 4 týdny do porodu:). To, že můžu vesele otěhotnět, mi pan doktor doporučil na kontrole už po 2 měsících od zákroku. No a než jsme na tom s manží začali pracovat, tak jsme zjistili, že jsme v 10TT:) Celé těhotenství mám bezproblémové, čípek drží dobře a 2x cytologie potvrdila nulový nález. Na otěhotnění ani na těhotenství to u nás nemá žádný vliv. Přeju hodně štěstí, ať se co nejdříve zadaří:)

Ahojky,já jsem to prodělala před 2lety a ted jsem ve 25tt..sice jsme se snažili 2royka,le to podle doktorů nemělo na to vliv..:-) takže bud v klidu :-)

In reply to by Mirca

:) hlavně nestresuj že to nejde ..až to budete mít dané tak to příjde neboj..já se trápila dva roky a už se smířila s tím že budeme mít doma jedináčka..navíc jsem ještě jedno musela dát pryč :-( o to to bylo horší..takže hlavně klid,pohodu a at jsi brzo :€O: držím palečky :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka