Jak prát látkovky!!

02.10.2011

Holky, tak je to tady, vyprala jsem první várku plenek a ejhle skvrny od kakání zůstaly. Napiště mi prosím nějaké rady, jak perete vy, při jaké teplotě a co používáte za prací prostředky!! Díky:)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky,
přesně, jak píše maminka dole. Hned za čerstva očistit, a použít žlučové mýdlo z DMka. Používala jsem je asi 2 roky, a teď nás to čeká znovu, a celkem se na to těším :-)

Ahoj, tak na skvrny od kakání mi zabírá jediné - hned za čerstva přeprat v ruce žlučovým mýdlem z DM (stojí asi 20kč) - stačí to jen zhruba předeprat, pak už to pračka vypere. Peru potom v Lovele, nebo jiným tekutým prášku na citlivou kůži, na 60°C, čas od času vyvařuju na 95°C. Aviváž nedávám, pak by plínky nesály.. Žlučový mýdlo je super i na jiný skvrny (krev, ovoce apod..) :-) Pa pa

Mě tento problém teda teprv čeká, do nějakého týdne.... Ale, pokud vím, hodně mamin plenky nejprv nechá odmočit v lavoru třeba s nastrouhaným mýdlem jelen či co. Někdo psal, že na jakékoli skvrny zabírá nastrouhat mýdlo a přidat jedlou sodu. Odmočit a prát... Já si prozatím koupila prášek Lovela. Uvidíme... ?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka