Golfky či sportak?

29.09.2011

Ahojky maminy prosím o radu golfky či sporták?máme sportak x-lander a přijde mi docela těžký máme tedy doma i golfky uplne ty obyc bez strysky proste jen sedačka co se vám osvědčilo lépe?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Jed sportákem,já jezdím s golfákem v kterém mám malýho a k tomu mám ještě 3 letou slečnu úplně v pohodě sama :) I ve vlaku i v busu :) Ty úplně obyč golfky sou naprd,když golfky tak nějaké lepší

tak u nás je největší spokojenost s kočárkem Mamas and Papas Ora nebo Luna. Je to sporťák s polohováním zad až do lehu i polohováním nožiček, přesto je lehký a skladný jako golfky - váží kolem 9kg. Klidně vezmu kočárek i s dítětem a vynesu si ho do autobusu sama :-) Za mě můžu opravdu doporučit!

tak my vyžili jen se sporťákem,golfky už jsme ani nepořizovali.Ale každopádně do roka minimálně sporťák a nebo dobré golfky,které mají pevná záda,žádný šunt,dítě do roka tráví v kočáru poměrně dost času a kolikrát tam i spí,takže není vhodné,aby mělo propadlá záda.Golfky už jsou spíš jen na taklové popojíždění,kdy dítě převážně chodí a veze se jen chvilkami :) Bez golfek si to umím představit,bez sporťáku ne :)

In reply to by evicka18

no tak to v žádném případě :00: . Holt ti bude muset nikdo pomoct. Já jsem běžně jezdila s hlubokým kočárkem a pak i se sporťákem sama vlakem a tramvají. To jsem měla kočár daleko těžší než máš ty :-).

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka