Dárek za porod

28.09.2011

Ahoj holky možná jsem to blbě nazvala, ale jak jinak to nazvat :D Dostaly jste nějaký dárek nebo něco?
Mě samotnou by to ani nenapadlo, ale chlap pořád mele jak tchán dal jeho mamce dárek za každé díto jakoby bolestné či co. U prvního jsem dostala kameru a ted já nějak nevím, příjde mi to zbytečné vyhození peněz za které bysme mohli něco pořídit mimču nebo staršímu synovi, navíc chlap je nějak bez nápadu a já teda fakt nevím.
Jak je to u vás?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Partner mi byl po porodu mnohem větší oporou než před porodem. Staral se o mě, vařil, pral, opečovával nás i s malinkou.....to byl nejkrásnější dar.
Když se mě ptal, co bych si příla, tak jsem jen tak ze srandy řekla, že jahodový pohár s vanilkovou zmrzlinou a pořádnou nálož (v těhu jsem měla zakázané sladké). Asi je jasný co jsem mlsala na prvním rande po narození dcerky ;)

Já za dceru nedostala nic, teď při druhém těhu jsem dostala již dopředu nový mobil( jsem 38+4 tt.), dopředu proto, abych se s ním naučila fotit a natáčet a obsluhovat ho, protože ho beru sebou do porodky místo foťáku :)

Tak otec mého dítěte je natvrdlý a když jsem mu to řekla, řekl, že bych teda i já jemu, za jeho námahu něco měla dát...Hm.. Tak já to nekomentuju a ani si nebudu číst příspěvky, aby mi to nebylo líto... :-D

já dostala vždycky kytku, ale třeba švagrová dostala za první dítě prstýnek, za druhý nevim.. jako proč ne, když se ti nabízí a máte nato, a když na to jdete takhle prakticky, jako s tou kamerou, tak popřemýšlej, co ti doma chybí;) já třeba teď toužim po parní žehličce, nebo jsem loni dostala k vánocům elektrickej šlehač se stojanem a nemůžu si vynachválit ty volný ruce;)

Porod sám nám dal ten nejkrásnější dárek - zdravou a krásnou dcerku.
Ještě přítel /teď už manžel/ přišel do porodnice, požádal mě o ruku a dal mi zásnubní prsten.
Tak to bylo u nás:)

já na porodním sále strávila 52 minut, ani mě nenapadlo, že bych měla chtít nějaké "bolestné", když už, tak spíš za šití hráze než za samotný porod :) mně přijde ujetý, dávat ženský dárek za porod, vždyť přece ženské nerodí děti, protože to po nich chtějí chlapi, ženské si pořizují děti, protože je samy chtějí

Já teda nic nečekala a až tady jsem se dozvěděla, že se to jako dělá. Myslím, že drobný šperk by byl vhodný, je to památka na furt

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Taky bych chtěla tak štědrou rodinu :-D... Ne vážně, já bych si od babiček asi tolik peněz asi nevzala... Od rodičů možná, ale babiček nee. Ale tím nechci myslet nic špatnýho :-)

nedostala jsem nic. Přijde mi to dost divné něco dostat :///: . Dárkem je přece zdravé dítě a perfektní manžel, který mě podpoří a pomůže :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

to je dobře že tě to potěšilo. Každého potěší něco jiného :-)

No mě to teprve čeká jsem zvědavá, ale jak tak miláčka znám tak to bude kytice a moc bych chtěla nějaký šperk, tak uvidíme, ale není to podmínkou, manžel mi koupí vše na co si jen pomyslím a co potřebuji během roku , tak to neřeším. Budu ráda za kytici a uvidím, jestli ho vůbec napadně mi něco dát :-))

In reply to by Lara78

Ahoj, já jsem taky nic nedostala. Když jsem měla třicátiny, tak jsem dostala zlato a prý i za malou, která se narodila za půl roku. Do nemocnice nepřinesl ani kytku. Mrzelo mi to, ale co. Holčička je zdravá a to je pro mě důležitější.

In reply to by mirkaberkys@se…

Tak já žádný veledar nečekala, ale prostě myslela jsem že aspoň tu kytku. Jsme to právě s mojim pak řešili. Já mu totiž říkala, ať mi kytku do porodnice nenosí, že jsou tam cedule, že se to nesmí. No on si to nějak přeložil, že nemá ji nosit vůbec :?
No teď čekáme druhé, tak já doufám, že se pochlapí a aspoň tu jednu růžičku... ;)
Ale samozřejmě, jak se tu píše - zdravé mimi je ten největší dárek :h:

tak u nas to nebylo ze jsem neco dostala jako bolestne :s: mela jsem vyhlidly prstynek protoze rada nosim zlato a manzel mi ho koupil, ale ne za porod proste za to ze me ma rada a ja jeho ;) nikdy by me nenapadlo chtit neco za porozeni nasi princezny a manzel se sice ptal ale ja se jen smala. jinak k vanocum si take nic nedavame jenom pusu pod jmelim :s: a kdyz neco chceme tak si to koupime ;)

ahoj, já jsem dostala za dceru prstýnek a přívěšek s bílou perlou. A to když měla malá rok (bylo moc výdajů). Přímo v porodnici kytici. Ale znám páry, co si nedávají nic a pak hodně kamošek dostalo mobily...což já jsem za šperk radši ;)

In reply to by markketa

Tak jako já bych asi nečekala nějaký velký dar, i když to auto by bylo fajn :-D ... No ale když už, tak šperk, i když moc nenosím šperky, tak je t něco co Ti zůstane a je to památka, kterou pak ukážeš dítěti. Ale mobil? :00:

Hplky tak kytky jsem dostala za obě děti to jo, řetízek s přívěškem + naušnice z bílého zlata, jsem dostala k Vánocům no :D

když jsem přijela z porodnice měla jsem doma nádhernou kytku a když jsem se trošku "zmátořila," jeli jsme do zlatnictví a dostala jsem nádherný prstýnek. Teď čekám druhého prcka, tak uvidíme :D :a:

dostala jsem zlatý řetízek a přívešek jsem si mohla vybrat sama.Neber to,že je to škoda peněz,ale jako památku na den kdy jsi porodila prcka...je to hezká pozornost..

ja cekala s cim se vytasi a po prijezdu z porodnice na me cekal parizsky dort a pro sebe si koupil indianka...takze asi tak :-D a to jsem rodila bez epiduralu a dala mi nase dceruska celkem zabrat..a on to videl, jeste lepe slysel :-)

Ahoj, já si pamatuju, že moje mamka má památku za mně i bráchu. Nevím co, ale říkala: "Tohle mám už co jsi se narodila...." a tak nějak, na památku. Tak jsem si po synově narození vybrala hodinky (které jsem potřebovala jako sůl) a teď bych ráda zlaté náušnice. Beru to jako památku, určitě ne jako povinnost. Myslím, že záleží čistě na tobě, jaký z toho budeš mít pocit.
k

já příteli říkala to samé, že raději koupíme něco malé nebo tak, ale trval na tom, že si něco na památku zasloužím a já souhlasím :-) dostala jsem nádhernej zlatej řetízek s přívěškem ... vzpomínka, že se nám narodila beruška :-) určitě si něco pěknýho vyber, prstýnek, náramek nebo co tě potěší, je to krásná vzpomínka :-)

Ahoj, já dostala od manžela za porod knížku se cvičením pilátes a od tchánovců náušnice z bílého zlata. Vůbec jsem netušila, že se za porod dávají nějaké dary.

Ahoj, tak já jsem nedostala od manžela nic. Teda, jak se to vlastně vezme no. On totiž pořád chodí a všem se chlubí, že on mi dal právě to naše dítě :-D. Takže asi tak :-D.

Ahoj, já teda taky nic nečekala, ale manžel mi dal na konci šestinedělí prstýnek z bílého zlata. Moc pěknej. Potěšil a překvapil. :-)

u nas se dava
ja dostala kytku a zl.naramek ani nevim kde na nej vzal ;)
a od tchyne sme dostali kazdy darek za vnouce manza retizek ja prstynek a maly hodiny(takova placka s datem,casem a krevni skupinou)
neni to nutne ale potesi ;)

Ahoj,máš pravdu,ale myslím,že "bolestné"si zasloužíme :) Já jsem dostala prstýnek,jedna kamarádka dokonce kožich :|: Takže záleží jen na tobě ;)

jsem od přítele dostala krásnou kytku a zlatý prstýnek.A to hned v porodnici.Myslím že to nebylo bolestné.Ale poděkování za to že jsem mu porodila syna.

no řekla bych že je to zvykem, aspon v mém okolí. Já ale nedostala vůbec nic a pořád čekám :(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka