Nachlazení :/

28.09.2011

Mile maminky jsem v 19 tydnu tehotenstvi a dostala sem rymu.....zatim piju hermankovy caj s medem a citronem a lezim porad v pod perinou. mam porad ucpany nos mam doma jen olynth ktery neni pro ehotne mate nake rady? A neublizi ryma miminku? horecku nemam v krku me neboli jen tam ryma.....

Tak vsem moc dekuju tak nejak me to i uklidnilo mam opravdu jen rymu bolest v krku nebo ze bych byla zahlenena to ne teplotu si merim radsi kazdy den ale ani zvysenou ji nemam takze piju porad jen cajik s medikem a citronem a inhaluju pod rucnikem :) Ja sem se hlavne bala jestli ta ryma nemuze nejak ohrozit miminko.....

mě zabírají nasušení plody černého bezu, tedy čaj z nich, mám ještě schované od minulého těhu kdy jsem chytla chřipajznu jak trám, jinak také ty čajíky, slaná voda ( nejlépe mořská sůl) dát do prázdného spreje od nosních kapek a také inhalace pod utěrkou - babská rada, která trochu rýmu uvolní. No jinak jestli je pravda že léčená rýma trvá týden a neléčená 7 dní, tak to musíš asi přetrpět. Nebezpečná je až vysoká teplota, kterou zatím nemáš v tom případě by bylo lepší paralen než teplota - ale nebezpečné je to prý hlavně v prvním trimrstru. Přeji brzké uzdravení!!!

Ahojky,tak já jsem dneska 7+6tt a taky mám rýmu jak hrom..Můžeš nato Vincentku ve spreji do nosu..Přeji brzké uzdravení

Ahojda, my jsme o týden mladší a mám taky rýmu jak pr..... Přítel má horečky, potil se ve vedlejším pokoji, já piju čajík s citronem, smrkám pořád dokola, v krku mě nebolí, horečku nemám a v lékarně mi taky řekla paní, že na tohle nic není pro těhotný, že až to fakt závažný... To je to počasí no...přes den na sluníčku klidně 30 a když jdu večer se psem, tak je to na kožich. Tak se pěkně vylež ať jsi v pohodě.

Ahojky, já měla nachlazení v 16. týdnu. Také jsem měla ucpaný noc, bolelo mě i v krku, byla jsem strašně zahleněná, ale horečku jsem taky neměla. Protože jsem v tom týdnu zrovna měla poradnu ptala jsem se gynekologa, jestli mám na to něco brát...aby to neublížilo mimi. Říkal, že v těhotenství se léčí pouze to co bezprostředně ohrožuje plod a že nachlazení mezi to určitě nepatří, že to potrápí max maminku, ale miminko ne. Takže jsem baštila mandarinky a pila čaje, ale nic jsem si na to jinak nedávala. Je teda pravda, že to trvalo dýl (tak 10 dní určitě), ale nakonec ok :-).

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka