Budu jak tank

26.09.2011

Ahojte holky :kiss: ,

doufám, že mě mým dotazem neukamenujete, ale já teď momentálně řeším přibírání.
Nikdy jsem neměla problémy s váhou, troufám se říct, že postavu dobrou i bez cvičení, protože jsem měla zaměstnání servírky u kterého se pořád lítá atd. No a už nějakou dobu, co jsem zjistila těhu, servírku nedělám, tak nemám pohyb..no a jak to dopadlo. Miluji čokoládu, válení se u tv, brambůrky atd. Jím i ovoce, to mám taky ráda, ale ty tučnější věci, to je konec :n: No a dostala jsem se k závěru, že od začátku těhotenství jsem nabrala 5 kg a to jsem ve 13+1 tt !!

Nemáte někdo zkušenosti s nějakýma dobrotama, které nejsou tak tučné? Nebo jak jste mlsaly vy? Děkuji holky :k:

Jsem 14+0 podle utz 14+3 a nahore mam 7kg, ze zacatku jsem musela porad jist jinak mi bylo spatne ted uz je to lepsi, tak to snad pujde pomaleji, jinak si pripadam taky jako tank....bricho uz mam celkem velky...az se toho desim....ale kamaradky mi rikaji at si to uziju, ze od toho je tehotenství že uz se mi to paknormalne postesti...jinak na sladky jsem moc nebyla, ale ted bych se po tom utloukla...tak jen to bych chtela trosku omezit....snazim se jist ovoce a zeleninu...ale chute jsou chute...ikdyz ze zacatku to bylo vazne horsi...nebyla jsem lina si jit udelat livance, protoze jsem na ne mela hroznou chut....

No jak zahnat chutě, na to myslím nic neexistuje. Když nahradíš čokoládku zeleninou, nikdy to nebude ten požiteček :) Já to mám tak, že jsem první 3 měsíce ležela a zvracela, nesnědla skoro nic a přibrala 8 kilo. Jen příroda ví, jak je to možné. Pak jsem začala chodit a už přibírám malinko (kilo za měsíc). Jím hodně ovoce a zeleniny, sladkosti žádné, hodně chodím a chodím i na těhotenské plavání. Moc se bojím, že přiberu jako v prvním těhu (24 kilo), ale ovlivnit to tehdy nešlo. Jedla jsem jen poloviční porce a stejně kynula. Ono to není ani tak o kráse, jako o té váze... když člověk překročí 80 kg, tak už je to fakt nepříjemné, klouby bolí, do vany se nevlezu, prostě šit. Ale jestli začínalas těhotenství na 50 kg, tak papkej, na co máš chutě :-) Ani 20 kg tě neohrozí :)

Ahoj, při poslední kontrole 23+4 jsem měla nahoře 7kg, takže ti to vážně nezávidím. :-) Ale hlavu si z toho nelam. Je to jen 5kg, hlavně že se miminko má dobře a to papkání mu určitě neuškodí. Já si taky nemůžu odpustit sem tam nějakou čokoládku nebo něco dobrýho. Ach ty choutky. :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Není proč brzdit, miminku se daří dobře tak přece nebudeš omezovat konzumaci čehokoliv :)

Tak ja jsem v prvnim tehu nabrala peknych 28 koli dolu.Po roce po porodu jsem to mela dolu,ted jsem zase tehu,jsem v 6 tydnu teprve ale uz na mne jdou chute a porad bych neco jedla.Nechci znova tolik nabrat ale nekdy proste tem chutem nemuzu odolat.Skus chodit na prochajdy a tak,ja to taky skusim.A kdyz uz hodne naberes tak to nevadi,neboj po porodu to pujde hezky dolu,tak si uzivej tehu a rozmazluj miminko,pa

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já taky neumím nakupovat v sekáči, když tam jdu tak tam jsou samý hrůzy a když tam jde kámoška,tak si tam nakoupí tak perfektní věci - nechápu to :00: ... A už jsi něco nakupila na prcka nebo ještě vytrváváš? :)

In reply to by ppajinka

No, zatím jenom dudel :€m: Říkala jsem si, že po první genetice, ta dopadla dobře, už něco pomalinku, jak uvidím, tak koupím. Zase ať toho pak není moc naráz. Ale zatím to moc nehrotím. Ale koukám se hodně. Potřebovala bych nějakej pořádnej seznam věcí, co nakoupit. Tak nějakej vypracuji a pak budu jen postupně odfajkovávat :€s€: A ty už něco máš?

In reply to by veruveverka

Nene já ještě nic, říkám si že je času dost :) Ale taky se koukám na netu,už mám vybraný i kočárek a postýlku :c: A hlavně oblečení budu mít od mojí ségry, má půl roční holčičku takže mi spoustu věci dá ( takže to musí být holčička :s: ) .. Já včera našla suprovej seznam co pořídit, tak ho sem zkusím vložit :)

In reply to by Peťu

Peti, Pavča dávala odkaz přímo do diskuze. Mrkni mi do mých komentářů nebo do klubu Dubňátek a tam je ,,Seznam pro miminka pro Veruveverku a všechny ostatní,, Jo a s těma Ducati oblečkama :c: můj chlap by tě zbožňoval :€s€: Taky jezdí a Ducatky má ráád,, a guzzi :€m:

In reply to by veruveverka

No hned z prodoky to bylo 8 kg, pak to šlo ráz na ráz, až jsem měla strach, když to bylo tak rychlý, teď se to zastavilo, ale kamrádka mi říkala, že se jí to taky takhle zastavilo, a pak to zase šlo.Tak se doopravdy neboj a neřeš to nějak drasticky, vždyť kolikrát budeš těhulka :€O: ;) , tak si to užívej :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka