Mate zkusenost s kocarkem peg perego?

27.09.2011

Ahoj, moc vas zdravim!!! Chtela bych se vas zeptat, co si myslite o tomto kocarku (trio): http://it.pegperego.com/primainfanzia-sito/anteprima-2011-pliko-switch-…
mate s tim zkusenost?

Ahoj,kamarádka má PP GT3 a je naprosto spokojená,ale bydlí v baráčku,takže kočár netahá,je opravdu dost těžký.To je jeho nevýhoda.Já mám golfky PP pilko a jiné bych už ani nechtěla,jsem také spokojená.
Monina

Ahoj, tendle neznám, ale mám golfky Peg Perego pliko P3 a sem s nima moc spokojená a teď si budu kupovat Peg Perego GT3 trojkombinaci a vypadá naprosto úžasně.

In reply to by mooona

Ahoj, je teda těžší, ale je to koráb:)) Já se na něj strašně těšim. Ty golfky co mám jsou taky těžší, ale jsou prostorný a naprosto úžasný. Kluk se mi tam vejde pohodlně ve 2,5 letech. On už teda chodí pěšky, ale když jsme byli na dovče tak jsme ho využili.

In reply to by Klára77

Ahoj,ja mam od této značky již druhý kočárek(mela jsem i jiné značky,takže můžu trochu srovnat),byl to Gt3 a teď mám golfky Sí..ja mam tuhle značku moc rada,mají opravdu kvalitni kočárky a třeba gt3 byl perfektni kočárek,max.pohodlí pro prcka,prostorny,velký kód a perfektne řešena bouda..jedine mínus byla jeho váha a byl neskladny,ale na cestování jsem mela jiný..ja tuhle značku můžu jen doporučit.

In reply to by mooona

Ono na to vynášení bude každý kočárek problém,já jsem taky tenhle i jakýkoliv tahala přes 4 schody,zvykla jsem si..Mě spíše vadily jiné věci u kočárků,tohle je maličkost..Spíše bych řešila,zda-li se ti s kočárkem bude dobře jezdit,aby měl prcek pohodlí atd atd..Já myslím,že nebudeš litovat,protože ti to tahání zase vynahradí v jízdních vlastnostech :one: ..

In reply to by mooona

I když je pravda,že já osobně bych měla strach z těch koleček..Já tedy mám Peg-Pérego Sí ted,ale mám je jako golfky a malá má už 28m,takže je už nevyužívám na 100%..Jsou super,ale na zimu třeba si je nedovedu představit..Koukala jsme na ten tvůj odkaz a jsou si hodně podobný hlavně těmi kolečky..On totiž i ten kočárek hodně rachotí,když jedu,protože má ty malý kolečka,ale tohle dělají skoro všechny golfky..Jenže mě třeba by toto u hlubokýho a sportáku vadilo..Měla jsme právě i tebn GT3 a to byl teda i ledoborec,ve sněhu projel bez problému,super do terenu ale i do města..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka