Holky rodila některá z vás v Čáslavi????

22.08.2011

Ahojky maminky rodily jste některá v Čáslavi? Jaké jsou Vaše pocity a Na Kolín slýchám jen kritiku tak budu muset jinam. Poraďte díky

jak jsem slíbila, švagrová tam porodila teďka přes měsícem holčičku, byla moc spokojená :-) já jsem se tam za ní jela podívat a byla jsem strašně překvapená tím prostředím ,musím říct, že to bylo takové strašně domácí, já jsem z Brna, rodila jsem ve Fakultní nemocnici a je to fakt něco úplně jiného tam, moc se mi tam líbilo...

In reply to by barbusacek

to máš pravdu já jak tam byla na kukandě tak jsem byla taky v šoku. Je to tam jiné než v těch velikých nemocnicích a vrchní sestra nám vše vysvětlovala a dávala nám nějaké papíry a bylo opravdu profesionální a milá.

Ahoj ja mam 2 kamosky co tam rodily a obe spokojenost. Je to tam nove udelane tak jinak osobni zk. nemam. Ja jsem se v Caslavi narodila ale uz tam nebydlim tak si myslim, ze Caslav neni spatna nemocnice. Ale ono to je asi vsude stejny - proste zalezi na tom na koho narazis.

Ahoj ja tam rodila cervenec 09 a byla jsem spokojena.Jen co my vadilo bylo to jidlo protoze tamse vari pro celou nemocnici takze jsem dostala klidne smazenou brokolici,ale to se dalo prezit holt jsem jedla jen neco nosili mi jidlo z domova.Jinak jsem ted v 10tt a budu tam rodit zase.Taky jsem slysela na Kolin ze hodne nadavaj.

Ahoj ja jsem tam rodila v kvetnu 09 jako prvorodicka a byla jsem spokojena..myslim ze po tom probehla rekonstrukce tak to tam bude jeste lepsi:)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka