ANKETA : sport a jine konicky vasich deti??? popr.na co se je chystate prihlasit???

27.09.2011

Ahojda, uz nekolik dni premyslim nad nejakym vhodnym krouzkem pro nase ditko. A tak se vas chci zeptat:
1) Ktery druh sportu ci jine aktivity (hra na hudebni nastroj, zpivani, vytvarka,atd..) vase deti delaji/ ci teprve planujete je prihlasit?
2) V kolika letech zacali popr.zacnou?
:dance: :dance: :dance:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Natali budou ve ctvrtek dva roky a zatim jsme vcelku nic nezkouseli. Jeji dosavadni zajem je hlavne kdejaka hudba,tak pokud ji to vydrzi,tak bych ji chtela dat na fletnu. Myslim si,ze je to takovy "startovaci" hudebni nastroj. A pak jeste nejaky sport, protoze ma energie na rozdavani. Do tech dvou let je sice uz dost krouzku,ale prijde mi to takovy uceni se hrani s detmi za dost penez. Krom plavani,ktere verim, ze muze deti uz neco naucit. Ve dvou letech uz jsou deti takovy chytrolini,ze nekdy zustava rozum stat,tak verim, ze uz by s nimi slo delat i neco organizovanyho. Jen kapnout na to spravne. :one:

Holce bude za měsíc 6 let a tedka od září začla chodit na břišní tance, ale myslim že tam chodí né že by jí to bavilo ale že tam chodí její nej kamarádka ze školky, která tedka už nastoupila do první třídy. A překvapilo mne že se to neplatí třeba půlročně ale vždycky se zaplatí dvacka když tam dítě příjde. Pak třetím rokem chodí do místní knihovny, jedna holka od nás z vesnice, co dělá peďák tak jednou týdně vede takový kroužek právě v tý knihovně, tam jim čte, hrajou hry spíš teda naučné, tvořej tam atd

Ahoj, já mám teprve tříměsíčního synka a jsem z vesnice, kde moc možností není. Každopádně půjde do skauta a k hasičům.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka