Roup nebo co to může být?

26.09.2011

Dnes večer jsem synovi našla v plence (bez stolice) červíka, tak jsem koukla na net a nejvíc by se to asi podobalo roupu dětskému, ale všude píší, že má bílou barvu a ten, co jsem našla synovi, byl červený !! Setkal jste se s tím někdo? Nejradši bych hned ráno letěla k doktorce i s tím "nálezem", ale chci se zeptat na Vaše zkušenosti.
Díky. (máme kočky, odčervené, ale tím, že Petík lítá pořád venku a často něco ochutnává, tak je možné, že neměl umyté ruce). Je mi trapně, jestli je to z nedostatečné hygieny :(

Kliknutím vložíte smajlíky:

Zlato, nechci tě děsit, to opravdu ne, ale první, co mě napadlo, že to byla škrkavka... Jsou sice větší, ale toto mohlo být mládě... Zadej si do googlu škrkavka dětská nebo kočičí a uvidíš... Já to ted pročítám a radši bych si u lékaře vydupala patřičná vyšetření, protože to není prdel... Promin :( Doufám, že nemám pravdu a nic to nebude, dej pak vědět :k:

Roupy určitě ne,ty jsou bílé.Ale rovnou ych zajela do nemocnice,tam ti udělaj hned testy,takhle když půjdeš k dr,tak budeš čekat na výssledky

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

od té doby se nic takového neobjevilo, tak pořád přemýšlím, co to mohlo být. Kontroluji mu plínku, ani ve stolici nic podezřelého nemá, tak snad dobrý, ale jsem na pozoru... díky za optání :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky