Jecne zrno

22.11.2008

Ahoj holky,nemate nejdo zkusenost v tehu s jecnym zrnem??Rano jsem se vzbudila a vypozorovala na vicku cerveny flicek a desne me to reze pri mrkani,nevim co na to a hlavne to je infekce,ze?!!!Nemuze to nejak ublizit male?? :-g( Musela jsem to chytit z vetru.

Kliknutím vložíte smajlíky:

mě se ječné zrno objevilo tyden před porodem a samo zmizelo,ale pak se znovu objevilo 2dny před porodem a to už jsem nechala tak, nemalovala se a opět mi to samo zmizelo.v porodnici už jsem ho neměla.Ale myslím že na to v lékárně něco seženeš.miminko je v pořádku :a:

Ahojky, ječné zrno na oku je potvora. Ale většinou se s tím nic nedělá, dokud se to pořádné nesebere, jednou s tím kámoška šla na oční, a tam ji to doktor mordoval, vymáčkl a stejně se jí to sebralo. Pak jí v lékárně poradili opthalo-framykoin mast /ne obyčejný framykoin/, který ji pomohl. 14 dnů se nemalovala kvůli infekci a samo to zmizelo, prý se to někdy ani nemusí sebrat a postupně se ten červený pupínek sám ztratí. Neboj, to zvládneš snad sama i bez dr., snaž se to oko nemnout, hlavně kvůli tomu, aby sis to nezanesla i na druhý oko, ale vím, že to je těžký :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky