Nechce jíst...

20.09.2011

Zdravím vás všechny :a: a zároveň prosím o radu … Už jsem z toho na vývrat. :00:
Začlo to tak před třemi týdny, kdy malej sabotoval některá jídla. Posnídat posnídal jogurt nebo mlíčko, na oběd už to byl boj, ale něco snědl. Pak nějaká svačina, křupky, piškoty, jablíčko, banán…večeře zase boj, ale aspon trochu polívky třeba snědl. Postupně obědy a večeře nechtěl…mohla jsem dělat opičky, cpát mu to do pusy – no řev, někdy ho to natáhlo až to vypadalo, že vyzvrací i to co nemá a skončili jsme s jídlem. Tak jsem to vzdala, naštvaná a šel spát. Nad ránem jak kdy – někdy ve 3, 4, 5hod dostane mlíko a to si vypije a spí dál.
Jinak přes den mi jedl teda aspon polívky. Na tom přežíváme většinou až doteď. V neděli a pondělí měl za celý den teplé jídlo misku polívky. Toť vše…Dnes to samé. Na večeři jsem mu nachystala brambůrek s masem a šťávou, ale po usilovném přemlouvání o první lžičku jej to zas natáhlo a konec. Nedostala jsem do něj už nic, ani když jsem zkoušela tu polívku. Tak teď spí opět zase bez jídla.
Beru to, že nám lezou zuby, do toho jsme byli trochu nachlazení, ale přece musí mít hlad??? Se nedivím, že nejí, když musí mít stáhlý žaludek. Jo a posrajdění skrz zoubky jsme až na půdů, to převlíkám bodýčka a tepláčky skoro každý den a někdy i 2x týdně postýlku. Už ani nemá co kadit, jen z něj teče jakoby řídká srajda.
No děsím se toho, že skončíme někde na kapačkách. :€\€: Když jsem byla minulý týden u mudr. skrz to nachlazení a řekla jí, že mi nechce jíst, tak to nekomentovala.
Jinak se chci ještě zeptat co vaříte svým děťátkům – já už nevím co bych vymýšlela a co bych mu nachystala, aby začal zase normálně jíst. Jak jsem trpělivý člověk, tak z tohohle opravdu šílím a zbytečně na něj křičím když za to nemůže. :|€|: Pak si za to nadávám a sama to obrečím :|€|: Ach jo.. když vidím ostatní děti co jsou takový baculky nebo slyším, co všechno sní a ještě by si dali nášup... Co dělám špatně???
Omlouvám se za ten román, děkuju všem co to dočetli až sem a samozřejmě za vaše rady…
Mějte se krásně a pozdravujte svá hodná děťátka :#~: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka