Poradna 17+2 - tak teda nevím :-(

20.09.2011

Ahoj těhulky,
tak jsem se před hodinou vrátila z poradny, a vůbec nevím, co si mám myslet. Teda já bohužel vždycky myslím na to nejhorší :-(
Dr. nejdříve nemohl naposlouchat srdíčko, tak na UTZ mimi hledal. Srdíčko buší, jen mám prý víc narostlou placentu, která zabírá více místa. Mimi naštěstí ještě není velké, a má tam prý dost prostoru, dokonce má natažené nohy. Řekl mi, že stejně jdu za měsíc na ten velký UTZ. Zeptala jsem se ho, jestli je opravdu vše v pořádku, tak mi řekl, že jo. No a pak se mě zeptal, jestli jsme se bavili před těhotenstvím o myomech. Řekla jsem, že ne, a opět se zeptala, jestli je vše v pořádku. "Jo jo", odpověděl mi. Pak jsme ještě řešili moje úporné bolesti kostrče, a odešla jsem k sestřičce. Ta mi řekla, že by bylo blbý, kdybych měla tu placentu dole.
Ale stejně jsem z toho taková hotová, to jeho "Jo jo" mě teda moc neuklidnilo, ani co se týká té placenty, že tam prcek má dost místa :? A co až povyroste?
Chjo, já nevím, oni asi nechtějí stresovat přehnaným množstvím informací, ale tohle mě celkem rozhodilo, jak ta placenta, tak ta zmíňka o myomech, že teď na nic jiného nemyslím, ajsem taková dost skleslá.
První těhu úplně v poho, a teď tohle.
Tak vám ostatním přeju, ať máte jen a jen samé dobré zprávy, a nic vás nerozhodí :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky