vztah k manželovi

16.09.2011

Ahojky všechny, už delší dobu jsem přemýšlela, že vám o tom napíši a zeptám se vás. S manželem jsme spolu celkem 7 let a z toho jsme 4 roky vzití. Všechno by bylo celkem fajn, jasně že jsou i mráčky, bez toho není žádné manželství :ww: Když jsme se brali, tak jsem si říkala, že ho miluji a snad bych už nikoho jinýho nechtěla. Jenže jak se nám narodil syn, tak jsem poznala, že jde milovat ještě víc a začala jsem mít takové pochybnosti, jestli to není špatné vůči manželovi, když miluju víc své dítě než jeho. Před třemi měsíci se nám narodila dcera a je to nanovo. Dokonce jsem se i asi 2x přistihla, že na manžela žárlím, když si s malou hrál a měl ji u sebe. Je to normální :#o: Jak se změnili vaše vztahy po narození dětí? Napíšete mi?

Kliknutím vložíte smajlíky:

já myslím, že partnerskou lásku nelze s mateřskou poměřovat. Já miluju manžela i synka, ale nemůžu říct, že někoho z nich víc, prostě to, co cítím k dítku je úplně jiný pocit než to, co cítím k manželovi ;)

Ahojky...tak u nás po narození dcery proběhla taky menší krizovka...prostě už žádné romantické večery ve 2,žádné diskošky,popíjení...oba dva jsme to vnímali,ale neměnili bychom...samozřejmě že dceru miluji víc než kohokoli na světě...více než manžu,více než rodiče...ale je to taková jiná láska...mateřská :) žárlila jsem snad jen tehdy když jsme se s manžou chytli a on schválně se zavřel s malou v pokoji a prej-neotravuj nás :s:

mám to úúúplně stejně jako ty,prostě malýho miluji nejvíc na světě!!!!!!Pak je manžel atd........ :a:

Ahoj, to co prožíváš je naprosto normální! Prostě už miluješ své děti víc, než kohokoliv jiného. I já a téměř každá maminka to tak má. Tím se netrap.

ahoj, tak já jsem s manželem žiju 9 let a ztoho jsme 7 let manželé :-). Až takové stavy jsem po narození dětí neprožívala. Manžela stále miluju a je mi oporou (i když občas to trošku zaškobrtá). Je jasné že k díěti má matka jiný vztah. Nedá se ale srovnávat láska k muži s láskou k dítěti. To je naprosto rozdílná věc :-)
Já jsem byla nadšená když si manžel vzal uřvané miminko a choval ho. Já si mohla oddáchnout. Kolikrát jsem na něj čekala jak na smilování než přijde z práce. Ondrášek byl strašně uplakanej a nespací :-(. Markétka byla zase strašně moc hodná a krásně spinkala. Také mi nevadilo když se jí věnoval a já měla klííídek :///: . Kolikrát jsem manželovi i připomínala že má děti a měl by se jim věnovat a nenechávat to jen na mě..

U nás je vztah po narození syna daleko lepší než před tím.Víme pro koho žijeme,máme vetší zodpovědnost a hlavně partner se zlepšil o sto procent.Já rozlišuji lásku partnerskou a lásku k dětem,což je opravdu jiná láska.Nyní čekáme druhé,jsem ve 6 tt a můžu ti s klidem napsat,že jsem na drahouše alergická,ale to i na sebe,prostě chodící hormonální bomba,poměrně vystresovaná(mám za sebou několik neúspěšných těhu)
Až se tvé hormony dostanou do normální hladiny,vše bude ok.
Monina

In reply to by jesterkalackova

Děti prostě vždycky budeš milovat víc. Podle mě je to tak zařízené od přírody. A je docela pravděpodobné, že něco takového zažívá i manžel. Prostě děti jsou na prvním místě a tak to většinou bývá...Pokud tím vyložené netrpí vztah, tak na tom není nic nenormálního... :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky