Mám to řešit, nebo ne?

16.09.2011

Ahojte holky,

mám dotaz:( Dnes mě občas píchlo na levé straně v podbříšku, asi tak celkem 5x za dnešek. Vždycky při vstanutí ze židle nebo z lehu. Může to být, že se mi třeba zvětšuje děloha a mimi se tam nějak tlačí? Nebo já nevím. Nejsem si jistá jestli mě to píchá v močáku nebo vaječníku... Co myslíte?

Doufám, že se nezlobíte, pokud tu otravuju s kravinou, ale trochu mi to vrtá hlavou :devil: Děkuji mooc :k:

mě bolívá břicho poslední dobou takhle večer. nevim, jestli je to z námahy, nebo že roste děloha, ale měla sem to i minule když sem byla těhotná. taková hodně mírná tupá bolest nebo i to píchání v močáku

Ahojky, mě také sem tam píchne v oblasti vaječníků nebo podbříšku. Teď už to beru jako normální. (při začátku jsem se také lekla). Miminko si asi dělá prostor. :-) Ale na prohlídce bych se o tom zmínila - pro klid. Řešení takových věcí podle mě k těhotenství patří. :-)
Já jsem taky od včerejšího večera řešila bolesti břicha. Vím, že jsem se poslední tři dny v práci dost vnitřně stresovala a teď mám strach, neb mě bolí břicho víc než jindy. Ale po přečtení odpovědí jsem si řekla, že se nebudu strašit. Takže jsem ráda, že jsem si mohla přečíst uklidňující odpovědi, které pomohly. :-) Přeji všem budoucím maminkám krásný, pohodový, slunečný a hlavně klidný víkend s pozitivním naladěním. :-)

ahoj, to je normální. Mě to dělá už hodně týdnů. Buď je to rostoucí děloha, nebo to klidně může být z nadýmání. Hlavně klid. ;)

Ahoj, některé dny se mi to stává taky, tak jsem zahnala špatné myšlenky a doufám že to tak prostě je. :///: musíme myslet pozitivne. Uz se nemůžu dočkat čtvrtka kdy jdu po třech týdnech na kontrolu. Někdy mám strach že můžou přijít i špatné zprávy a ty černé myšlenky radši honem zazenu. Tak hezky pohlad bříško a uzivej si jak jen to jde.

Ahojky, tak pokud to máš 5x za den, tak závidím ;) mě tam píchá imrvére furt a když stávam ze židle tak kord, jak kdyby tam někdo vrazil kudlu. Dr jsem to řekla a řekl,že je to normální,že se roztahuje děloha - napsal mi na magnezium. Nestresuj se a užívej :€O:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka