Přivýdělek

19.01.2010

Máte některá zkušenosti s kompletováním propisek nebo plněním obálek? Jak to funguje? Hledám nějaký přivýdělek, ale nerada bych se spálila...co si o tom myslíte?

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já mám na kontě za vyplňování dotazníků už 400 Kč, tak co by neneslo. :///:

No co jsem četla o propiskách, tak ty si je od toho, co to nabízí, koupíš, zkompletuješ a pak se sama musíš postarat o to, abys je prodala. No a plnění obálek? Dostaneš dopis, kterej si nakopíruješ, nastrkáš ho do obálek a pak hledáš další blbce (neber si to osobně, nechci tě urazit), kteří se na to nachytají..... Takže asi tak. :)

Ahoj, take jsem toto nekde nasla.Ono si ty propisky sice zkompletujes, ale musis si zajistit prodej sama.No, nevim, jestli to je to same, ale vetsinou to je takhle.Uz jsem zjistila, ze normalni privydelek, proste neni!!!!!!!!!!!!!

Ahoj,
já jsem se v jednu dobu zajímala o ty propisky. Hodně jsem o tom četla v diskuzích a jediný co jsem našla, tak jen samou kritiku, že tě nalákají, ty si koupíš ty díly propisek a pak je skládáš. Háček je ale v tom, že je nepředáš "zaměstnavateli", ale musíš je prodat sama. Nevím co je na tom pravdy, třeba nějaká firma funguje jinak, ale já se dozvěděla jen toto. A tak na nějakou domácí práci tohoto tipu moc nevěřím. pa

nektere maminky tady neco takoveeho delaji, ale ja jsme se teda k tomu poradne neodhodlala, jednou tady jedna psala, ze otvira mejliky, a za to ze ma penizky, taky z kazdehopod sebou ma penize, takze takove letadlo(podle me) a tim tedy nabadala ostatmi aby zbantovali sve zname a tak.... me to prijde divnee. :) muj nazor, ale jinak bud tedy hoodne opatrna:) pockej co ti napisou dalsi holky papapaapap

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka