Prosím o radu!

08.04.2008

Ahoj holky, moc Vás prosím poraďte mi, dneska jsem 8+2tt a teď jsem byla na záchodě a při utírání jsem měla na papíru takový hleník narůžovělý až načervenalý. Hrozně se bojím, co to může být?

:cc): :cc): :cc): Zítra jdi k doktorovi a počkej co Ti poví.Hlavně se dopředu nestresuj :n: !!!To se někdy stává,takže klid.Budu Ti držet palečky :///: a zítra hned písni,jak jsi dopadla,ju :h: ? :a: :a: :a:

Ahojky,četla jsem ,že v 8 týdnu mnoho žen v těhotenství špiní nebo krvácí.....vajíčko hnízdí....ale určitě je dobře,že deš zítra k doktorovi....že se na tebe podívá...neboj Eleonorka

taky nevim, ale vydrz, nektera z holek ti tady urcite pomuze a rano si kdyztak zavolej doktorce a zeptej se ji na to. Urcite bude vsechno v poradku, budu na tebe myslet :)

In reply to by renatamu

neboj to bude dobré. Pokuď tě nic nebolí. Špinění je prý normální a ten hlen, může být silnější těhotenský výtok. Jinak si to neumím vysvětlit. Však se zítra doktor na vás koukne ;) Vendula

In reply to by renatamu

já tě chápu. Já na zač. krvácela, chodila jsem 2x týdně na injekce a brala prášky. Když mi dr. řekl, že musim bejt v klidu, že můžu potratit, tak jsem v sobě neudržela slzy a koukej. Teď jsem ve 37.tt a těšim se na porod. Takže i kdyby to nebylo, tak jak má být, tak neboj, oni tě vyléčí. ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky