Ach jo :(

13.09.2011

:h: Ahoj :h: ,
tak mám neradostné novinky.Když už se Péťa po týdnu po očkování srovnal s papáním a hajáním,tak ke mně pro jistotu dorazila střevní chřipka, má ji i mamka :( Tak jsem na dietce a Smectě a dneska už je to o něco lpší, ale včera jsem měla pocit, že mi někdo ždímá žaludek :00: :jawdrop: Ale mlíčko asi moc výživný nebude, tak se asi vrátím tam kde jsme byli.Mám strach, aby to nechytil Peťulka :€\€: Pořád si myju ruce a mám koupenou dezinfekci, jak je v nemocnicích, že se stříkne na ruce, tak než si ho beru, tak jen po dezinfekci, ale stejně... :( :( Prý to teď řádí, Pavel mi říkal, že v práci volala tomu jeho spolupracovníkovi manželka a že jí to chytlo.Kamarádky manžel,....no už aby to bylo za námi.

hojky....teda at ti je co nejdriv dobreeee.......teda a maly byl tak rozhozeny po očkovani??? ja chci vsechna očkovani odložit co nejdal.....Lůca

Holky moc děkuji za podporu :h: , malý chce po 2h, tak raději dávám a snad bude vše ok.Mně už je o něco líp (smecta naštěstí pomohla), dokonce už mám i hlad, od včerejška jsem prakticky nic nejedla, tak snad už bude líp.Snad to nechytí zbytek rodiny a odejde to od nás.No v tomhle počasí to virům jen nahrává :€\€:

ahojky copak to čtu za trápeníčko :( tý jo chuděrko malá snad to brzy bude dobré a maličkému se to vyhne. Myslím si ale že by mlíčko mohlo být snad dobré i tak. Tak držím moc pěstičky ať je to všechno dobré a ono určitě bude :one:

Ahojky, to je mi líto, že se máte zrovna takhle :€\€: .Myslím, že mlíčko výživný bude.A dokonce jsem četla, že máme kojit i s nemocí, že tak prcci dostávají obranné látky, ale nevím zda to tak platí pokaždé :(
Přeji brzké uzdravení a snad se to malýmu vyhne
:a: :kiss:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka