jak se cítíte, těhulky?

12.09.2011

Ahoj :€O: , jak se cítíte? Já jsem sice teprve v 35. týdnu (35 + 5), ale každý den mi už fakt dává zabrat. Břicho tvrdne, malý celé dny strašně kope do páteře a do močáku a různě se vyvaluje (spí snad jen v noci), začínají mě zlobit hemeroidy...No děs! Manžel dnes odjel na 14 dní pryč, takže odpočinku teď taky moc nebude. Doma bych potřebovala udělat tolik věcí, ale už na to dnes prdím. Už se fakt těším, až si malá přestane vymýšlet, že ji támhle svědí a že potřebuje čůrat atd. a konečně usne. Pak ji přenesu do její postele (jako na potvoru chtěla zrovna usnout ve velké...) a tradá! Jdu taky! Už aby byl malý na světě. :cc): Začne jiný kolotoč, ale aspoň snad budu mobilnější. Teď je to na prd! Nemůžu se s malou pomalu ani pomazlit skrz to obrovské břicho a o řádění ani nemluvím... :00:

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by DenyPu

Na ty kbelíky pozooor! Já teď používám ten super malý a ten je tak akorát... A zvlášť když ti kleslo bříško! Vůbec nezávidím!!! I když sobě taky ne. Máme rozdělaný podlahy, zateplujem, děláme nový rozvody topení, čekáme kominíka na vyvložkování a následně topenáře na zapojení. A teprv pak vrátíme zpět parkety. ;-) Kdybych si měla naplánovat porod podle tohoto, tak až za měsíc = v termínu... Ale na to to nevypadá.?

In reply to by kaliopka

To víš, nejsem zvyklá být bez malé...Zvládám to bez ní snad hůř než ona beze mě. V té nemocnici jsem byla hotová už první den, protože jsem se bála, jak to bude zvládat a natož když malá brečela, když odjížděli...S tím odpočinkem to tak růžové nebude - už mám rozplánováno, co ještě potřebuju udělat a taky mám lítání po Dr. a ohledně té prdlé bytovky. Tak držím pěsti, ať se ti zadaří a prcek jde ven - já to mám taky naplánováno - 38+0 jdu mít okna :)

In reply to by kaliopka

To je fakt humorný! Já přemlouvám, ať vydrží a ty naopak. Co si to vyměnit? ;-) Já musím přemlouvat i samu sebe, protože mám ležet a to je to nejmíň pohodlný. Musím si podhazovat zadek polštářkem a špatně se mi dýchá. Když si lehnu na bok, musím si podložit bříško a i tak to bolí. Asi mám moc citlivou dělohu? A malej se pak o to víc cuká... Prostě zábava! Mezitím tak 4x na malou a občasné čumění do zdi...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak to ti přeju :w: :€s€: Já měla obě děti dravce, ale tyhle kopance, co dostávám poslední dobou předčí první dítko na plné čáře. Kolikrát se musím držet, abych nevyjekla a malá se nelekla...Je to divoch, no... :00: Snad bude hodnější po porodu - ale zase vím, že tam je a že se má čile k světu... :) Jinak mi dnes pomáhala s malou i babička. Vzala si ji na hodinu ven, tak jsem v klidu uvařila. Zaplať pánu bohu se konečně začala o malou zajímat víc. Je teď bez práce (všechno zlé je pro něco dobré). Nepřeju jí to, ale zase jsem moc ráda, že konečně začala s malou taky trochu řádit. Do té doby se zajímala jen o vlastní zábavu, měla plnou pusu řečí a když si mohla malou o víkendu vychutnat, raději se jela bavit na celý víkend, což mě hrozně mrzelo a štvalo - taky jsem si tu párkrát vylila srdíčko... :€):

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka