Odběr...

11.09.2011

Tak mne zítra čeká odběr krve... :$$: Jelikož nemůžu jehlu a krev ani vidět - většinou omdlívám :€s€: - jsem dost zvědavá, jak to dopadne... Ale nebudu srab a postavím se k tomu hrdě čelem :qu: Tak mi držte palce a dám vědět, jak to probíhalo... Další věc je, že mě začala trápi nějaká (asi) mykóza, či co - šílené pálení a svědění mi už dva dny nedá pokoj... Takže doufám, že mi pan :*8*: helfne, protože taťka je ze mě na prášky a já už se mu vůbec nedivím... :€\€: ://: Jinak, holky, kdybyste věděly nějakou zaručenou radu, aby tot tak nepálilo a nesvědělo, sem s ní, prosím... Fakt je to horor a nikomu bych to nepřála... Nejen, že člověk nemůže v klidu na záchod, ale intimní chvilky s partnerem jsou hotové tabu :€z€: :\\: :^O^: :|€|: Pomoc, pomoc a ještě jednou pomoc... :|€|: :help:

mycí emulzi od Sephorely, trpím na ně strašně, nedávno mi ji poradila kamarádka, na mykózy jsem trpěla každoměsíčně a po úpravě jídelníčku a hlavně, když už se mi to objevilo, použití Sephorely, se mi to zlepšilo, ne-li zmizelo ;) ať jsi brzy bez obtíží! ;)

Ahoj, me odbery cekaji v utery, uz ted mam z toho nerva....me to bohuzel zarucene taky dela velmi zle :-(((((((((((((((((

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka