ovu testy a ovu kalendář

09.09.2011

Ahoj děvčata,
tak i já se k vám přidávám. Máme 1,5 roku chlapečka a už minimálně 3 měsíce se snažíme o bratříčka či sestřičku. Minulý měsíc jsem měla zpoždění 7 dlouhých dnů (a já to už rok mám přesně na den) a nakonec z toho nic nebylo. Akorát jsem z toho byla tak vynervovaná (jak moc jsem chtěla, aby se už zadařilo), že jsem si zřejmně tím stresem rozhodila hormony - začla jsem po pár dnech od skončení ms špinit a dr. na gyndě mi na to dal utrogestan.
Teď o víkendu tu mrchu čekám, tak uvidíme. No a gól byl, že jsem teď byla v týdnu u sestřenky (mají holčičku 3,5 roku a s druhým dítkem váhali kvůli jistému rizikovému těhu) no a dělala si zrovna těhu testy, že to po 2 měsících dělali a prdl jim kondom, jestli v tom není - no a just že jo!!! to mě dostalo, kdo chce, nejde mu to a kdo nechce, šup a je to :-))))

no ten dotaz:
kde objednat ovu testy více ks, aby to finančně dobře vyšlo?
a kde se zapisuje ten ovu kalendář? aby to vyhodilo ten graf?

abych byla připravená, kdyžtak..

Díky a všem brzký zdar :-)

nic si z toho nedělej, ono se určitě zadaří.:) Maminka mého přítele to měla tak, že se strašně o mimi snažila a nešlo to, pak se smířila s tím, že třeba druhé miminko nebude a v tom měsíci bum a bylo to..:) Je to opravdu hodně o psychice, tak hlavně žádné tlaky.:) No a víš jak jsem dopadla já, to byly plány, že za pět let druhý, pak mi vyndají tělísko, jednou nám to ujede pět dní po čekané ovulaci a je z toho dítko.. Někdo si s námi velmi krutě zahrává.:s: Dneska jsme to akorát rozebíraly na gyndě se sestřičkou.:) Držíme pěstičky. Pa :k:

In reply to by marcy

Ahojky, Vítám tě a přeji ti at se tu dlouho neohřeješ :dance: teplotu si měř každé ráno ve stejnou hodinu :) teploměr připrav vedle postele nebo pod polštář a zbytečně ani nevztávej.. samozřejmě pokud to půjde :) přeji brzké // :papa:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka