Ahojte :-)

08.04.2008

Tak jsem vás zase přišla po nějaké době pozdravit. A jak tak koukám, tak si tu povídají sami se sebou pořád ty samé tetičky. barbi, je dobře, že je u Tebe všechno ok. Zuzi, šediny budou pořád už jen přibývat :-), Räberko, tenhle týden nikam nejedu.
A my? Holky v pohodě, když pominu Nikolčinu 4 z matiky a Lucčinu rozpadlou tašku do školy. Mára věčně v práci a na nic jiného nemá čas. A já? V noci mě taaaak bolelo bříško, že jsem tu ronila slzy do polštáře. Ale už je zase líp. Teda-celý den se tu válím, nic nedělám, koukám na neustlaný postele, nepověšený, nevyžehlený prádlo, v kuchyni je kopec nádobí a nic uvařeno.... a víte co? je mi to jedno. Vyhlásila jsem stávku. Ať si to jednou udělá kdo chce.
A jak vy?

čááááu, z toho si nic nedělej,taky mám v kuchyni kopec nádobí,muž mi příjde v 6 z práce,nic navařeno.taky na všechno se... v tomhle počasí se mi ani nechce.byla jsem za kámoškou,pak přišla sem a bavím se sama se sebou :-D

no tolik lidí v chalupě a že by ti někdo nepomohl? Vždyť by tě měli všichni obletovat a rozmazlovat, jak sis je vychovala? :00:

In reply to by terinka

Toulala jsem se na Aukru :-) a budu mít něco málo nového :-) Dneska mi přišla úúúúúplně nová zavinovačka, tak mám radoooost!!! zaháním depky tím, že utrácím a to nevystrčím nos z baráku :-) Autí mám furt v servisu :-(

Spravnej pristup,mas prece doma hladu pomocnic tak at taky prilozi ruku k dilu a nechaj mamku trosku spocnout ne?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky