Co byste dělaly?:(

06.09.2011

Nevím, jestli máte někdo podobný problém, spíše to bývá naopak.
Máme skoro dvouletou holčičku, s přítelem jsme cca 3 roky a já už asi přes rok nemám vůbec chut na sex. Musím se k tomu nutit, abych si toho chlapa udržela. Je problém v tom, že on je úplnej opak! Mohl by to mít min.2x denně a to pořád! Nechci sex a když o tom furt žvaní, nebo mě hladí na intimních místech, tak už se mi začíná otevírat kudla v kapse. Čím víc to chce, tím mín to chci já. Nechci ho trápit, nedokážu si sice představit jaký to je, ale asi hrozný, když si to každý den dělá sám:( Byla jsem i u sexuologa, ale ten mi nepomohl:( Ničí nám to vztah, vše ostatní funguje, milujeme se, ale sex je na prd:( Zkoušel nadhodit, jestli mu nepovolím milenku, když já to nechci a já o tom i začínám uvažovat:((( Myslím si, že když jí povolím, půjde celej vztah do háje, ale nevím, neumím si to představit:(
Co byste dělaly vy?:(

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, tka ja mam UPLNE to samy... Je mi 24 let, mam druhe mimi a od prvniho porodu sex primo nesnasim! Mam to samy co ty, kdyz me zacne hladit a tak, tak uz jsem nastvana a proste to nechci!!! Musim se k tomu desne prekonavat, abych ho neztratila! Nechapu vubec proc, pred prvnim porodem bylo vsechno v poradku, delali jsme to vsude a porad, tak frigidni asi nejsem, ale vazne nechapu, proc to tak je a neumim si predstavit, ze dalsich 40 let se budu muset prekonavat!!!!!!

In reply to by slunickopetra.18

Holky jako by jste mi mluvily z duše! včera jsme měli zas a opět rozmluvu a pořád mi navrhuje,ať si zajdu za nějakým dr. že to není normální, my taky krom toho máme báječný, nehádající se vztah, založený na pravdomluvnosti, toleranci, no prostě po všech jiných stránkách to je OK, jenomže jak příjde večer, je to k nevydržení! Tak včera jsem mu navrhla, ať se zajde léčit on,že to přeci není normální aby to potřeboval denně !!! a víte co mi na to řekl?? že je prostě chlap a všeci to tak maj. Fakt už nevím co dál, ztratit ho kvůli tomu nechci ale takhle se trápíme oba!!

Ahojky,mám podobný problém...nemám poslední dobou...spíše od porodu chuť na sex...cca rok a půl :-(nevím,jestli je to antikoncepcí,beru Lindynette,nebo je to tím,jak každý den uklízím barák,litám už kolem 2dětí,velká zahrada a tak jsem moc unavená večer a když jen na mě chytne...tak jsem nějaká naštvaná...máme jinak krásný vztah....moc mě to mrzí,když ho tak vždy večer odpálkuji...nevím proč :(

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Právě, že mluvíme, v tom problém není, on rád věci rozebírá, víc jak já. On to obyčejný tulení trochu nezvládá, jak je nadrženej, tak se prostě neudrží a hladí mě tam kde to zrovna nechci, já se naštvu, pak on a je to v .....

In reply to by blumchen

a řekla jsi mu, že bys radši, aby tě hladil jinde a jinak? nedávno jsem četla zajímavou knížku a tam je přesně to, co ty popisuješ. chlapa nebaví, když ho ženská hladí "kolem", je rád, když sáhne přesně tam, kam "má" a to nejlépe hned ;) proto to samé praktikuje u žen, jenže ženy jsou naopak rády, když je muž hladí všude jinde, třeba kolem, ale ne "tam", dokud si o to samy neřeknou.. ať to vyzkouší, třeba pak sám bude příjemně překvapený a ty taky :a:

In reply to by blumchen

A tak, at on si tu svoji vášen trochu utlumí nějakými léky :) jestli je až moc nadržený tak to taky není zrovna nejlepší ,když píšeš že by to mohl mít minimálně 2Xdenně ,to by mě pak asi taky nebavilo a nevzrušovalo :00:

In reply to by blumchen

A tak, at on si tu svoji vášen trochu utlumí nějakými léky :) jestli je až moc nadržený tak to taky není zrovna nejlepší ,když píšeš že by to mohl mít minimálně 2Xdenně ,to by mě pak asi taky nebavilo a nevzrušovalo :00:

In reply to by lucinecek

pokud by mě manžel nepřiměřeně otravoval sexem tak mu to navrhnu, on oní řekne že je frigidní a hledá na netu jak se to dá léčit ,tak proč se nezaměřit na něj? ,pokud jsou oba vyzrálí a dokáží se o problému normálně bavit tak proč by to nemohla navrhnout :? to je taky nemoc přílišná posedlost sexsem ,což asi je když to chce minim. 2X za den smozřejmě pokud jim není 18náct to by pak bylo pochopitelné :s:

In reply to by Mariana

díky holky! Taky si říkám, že to nemůže být uplně normální, když to chce tak často. Tvrdí mi, že si nikdy žádná nestěžovala, ale co je mi po nich!
Pochybuju ale, že by si na to bral nějaký léky, maximálně bych mu je musela dát tajně:)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak to ten Dr. asi fakt moc nepochopil no. Spíš mi příjde, jak kdyby to pochopil obráceně :-D. Promiň, ale na mě kdyby vytáhl vibrátory, tak asi vyprsknu smíchy a odejdu. To je moc i u sexuologa :-D.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Psycholog,ten by byl na místě,bohužel o žádném dobrém nevím,za zkoušku nic nedáš. Jediné co mě ještě napadlo,zkus se nějak dostat do sex. nálady sama.
Monina

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

myslím si, že fakt není asi nejvhodnější doba na řešení vašeho problému, protože těhotenství opravdu může ovlivnit tvou chuť na sex.
Sex k vztahu samozřejmě patří, ale musí to tak cítit oba partneři. Popros svého partnera ať na nějakou dobu omezí fyzický kontakt s tebou, uvidíš, jestli ti to bude chybět. A opravdu je důležité si odpověděť na tu jednoduchou otázku, zda tě partner přitahuje.
Tess

Ahojky já ti v tomhle vůbec neporadím, ale píšeš jako bych toto psala já!! mám ten samý problém,ale prostě po třech těhotenstvích jsem se úplně změnila, u nás už taky padl takový jakýsi návrh na milenku, ale nevím !!!!
Jsem zvědavá co ti tady poradí holky, protože už jsem z toho zoufalá!
a taky jsem to řešila ze sexuologem a nic. Jsme spolu s manželem 15 let z toho 10 let manželé!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka