Můžu k Vám?

02.09.2011

Ahoj snažilky, ráda se přidám k Vám do klubu, mám skoro tříletou holčičku Nelinku, takže na těhle stránkách jsem strávila celé moje první těhu i po porodu ve skupině prosincovky 2008. Od června se s manželem pokoušíme o sourozence. No myslela jsem, že to pujde rychleji, ale bohužel. Mívala jsem MS pravidelně po 28 dnech a ovu po 14 dech...prostě na den přesně. Od té doby co se snažíme tak mi MS přichází i třeba po 25 dnech a ovu už taky nepoznám, jako na potvoru..takže nevím no. Pokud máte nějaký tip, jak poznat ovu, tak budu ráda.Doufám, že se brzy zadaří a Vám samozřejmě přeji to samé!

Ahoj snažilky, tak hlásím, že po 5 měsíčním snažení mám na testu //. za týden jdu k doktorce, tak snad se to potvrdí.

ahojky:) ty jsi na tom stejně uplně jako já!syna jsem rodila v prosinci 2008,a ted od června zkoušíme a zatím se nezadařilo..menses jsem mivala po 28dnech,co sesnažíme,po 26dnech,já ovu poznávám podle lepokavého hlenu,jinak se řídím že oplodnění jenejlepší od 10-17dne od prvního dne MS....držím palečky at se brzy zadaří:)hodně štestíčka všem:)

jééé, my máme taky Nellinku narozenou v prosinci 2008 :-), kolikátého je ta vaše??? My se teď taky pokoušíme o druhé, myslím že to bude akorát :-). Já akorát zkouším ovu testíky... tento měsíc vyšel, ale nevím jestli jsme se trefili ve snažení :-(.... Jinak držím palečky ať se co nejdřív zadaří :-)

Teda koukám že se nákaza prosincovek rozšířila:d
Já ti teda neporadím, já měla ms a ovu pravidelně a seděla podle toho co mi ukazoval ms kalendář na womezone
Ale přeji ať najdeš brzy // na testíku
Romi a Samuel :-)

In reply to by bardotka16

No jo Romi, však už maj první děcka věk na sourozence. Já právě měla taky vždy pravidelnou MS i ovu, ale co jsme se začli snažit, tak se mi to uplně rozházelo, jako naschváli. Ale snad to brzy vyjde a přidám se k Vám těhulím

ahojky Veru5 tu davala kdysi super odkaz jak poznat ovu dle hlenu da se merit teplota muzes to podporit kyselinou listovou a vitaminem E. Holky ti tu urcite poradi i dalsi zkusenosti Preji brzke //

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka