Anketa

30.08.2011

Holky, tak se nám to pomalinku krátí:-)) a mě by zajímalo, co vše už máte pořízeno pro své miláčky, popř. jestli máte něco po jejich sourozencích, co kočárek, postýlka atd.
Já jsem vytáhla pytle po starší dceři a 60% bylo nepoužitelných, to víte, je to už 15 let, potom jsem si dlouho myslela, že to bude chlapeček, nakoupila pár věciček a ona to bude holčička:-) takže nastala nákupní horečka, oblečení mám už všechno cca do 9 měsíců ať potom nemusí moc plašit, plény také, proutěný koš a monitor dechu také, pro kočárek pojedeme do konce září a to je asi tak vše... chybí mi dětská kosmetika, zavinovačky, postýlka, ale ta bude později a přebalovací pult a kdoví co, stéjně na spoustu věcí příjdu až po porodu pro sebe nemám ještě nic!!!! tak jsem zvědavá jak jste na tom vy co máte stejně jako já prosinčátka

Náš chlapeček měl ted 2. narozeninky a tak budeme mít většinu výbavičky po něm. Jen byl sprňátko, tak jsem dokoupila malou kombinézku, pár teplých svetříků, čepiček a zateplených kalhotek.. Koupila jsem ještě kojenecké košilky a sehnala takové ty klasické zavinovačky (z těch jsem byla v porodnici unešená a po porodu jsem neměla čas je někde shánět..). Ted už zbývá dokoupit jen velkou postel pro našeho prcka - to se chystáme co nejdřív, aby si v ní zvykl než se mimi narodí a dokoupit nějakou kosmetiku a plenky.. a pak přivézt kolíbku od rodičů a taky vše vyprat ..
Já mám spíš problém, že už všechny oblečky mám (možná i na dvojčata) a na internetu a v obchodech je toho tolik krásného .. a ve slevách..

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

já mám v plánu také ještě koupit tu komodu, jelikož bych neměla kam dávat věcičky pro mimi, už se těším, jak vše vyperu a vyžehlím, dnes jsem naposledy v práci, září mám úplně nabité a pak se to překuli, navíc se mimi může narodit třeba dřív:-(

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak zase asi záleží na co narazíš ...
Já jsem chtěla šuplíkový přebalovák, nakonec jsme objednali tento http://deti.aukro.cz/prebalovaci-pult-buk-s-prebalovaci-deskou-i1782291… v provedení borovice a jsme spokojení. Montáž jsem zvládla sama, manžel jen natloukl kolíky :s: a dokoupil brzdící pístky, aby dvířka netřískala.
Jinak proč jsi pak měnila tu Lowelu za Persil? Vychází to nějak líp? A neosypává se ti prcek ani po jednom a pere dobře? Dost v tom tápu, ale až se rozhodnu, už bych u toho ráda zůstala a neměnila to po chvíli za další :n:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

já peru v Lowele a prádlo pěkné bílé, komodu kupuji i s přebal. pultem jsem starší matka, musím mít pohodlí:-))

Tak ja zatim nic neresim - nabytek a postylku mam :) a veci po dceri taky nejake mam. To co nemam zjistim asi az to budu potrebovat :) takze nic nekupuju a jen koukam jak Ondra roste a ja kynu :)

Ahoj, tak jak to tu čtu, tak se začínám děsit. :|€|: :s: Je to moje první těhu a zatím nemám ale vůbec nic z nábytku, oblečení taky nee, ale brácha má dvouměsíčního prcka, sice kluka a my čekáme asi holčičku, ale stejně pro takovýhle mikro drobky je to všechno bílý, takže do čeho bych ho už oblíct měla. No budu muset podle Vás s tím asi pohnout, přeci jenom na začátku prosince bude zima. :€[€:
Tak nevím, kdo koho víc vyděsil nebo uklidnil, jestli já tě uklidnila svou nulovou přípravou nebo ty mě víc vyděsila svou připraveností. :s:
Ale tak když všechno půjde tak, jak má, tak na to mám ještě 3 měsíce! :metal:
:a: Pavlína

In reply to by Pajina83

nemusíš se děsit... já nakupuji, dokud ještě pořádně vydělávam a jelikož má prvorozená je také v prosinci a slaví 15 let tak by to bylo moc fin.náročné, navíc vánoce, tak proto :-)) nechci se v prosinci zruinovat i dárky už pomalu nakupuji, ještě mě čekají manželovy narozeniny no hrůza:-))

Tak až teď začínám mít pocit, že už mi to klepe na dvířka a ještě toho musím toooolik udělat a tooolik koupit! Mám pár věciček po mě a po bráškovi. Zní to asi děsivě, ale ona je tam spousta krásných věciček! Ale že bych to už začala nějak třídit? :n: ...Nakoupeno mám pár věciček, na které jsem narazila a nemohla si je nechat ujít a tak nějak se probírám obchody a vybírám, takže vlastně vybrané už mám skoro vše, jen si pro to dojít. No tak není kam plašit, ne? :-)

Ženy vy mě děsíte :s: Já nemám ještě nic.
Teda nemůžu říct že nic,mám toho hodně po malé,takže monitor dechu ještě v záruce,kočárek,postýlka,nějaké to oblečení,hračky,kolotoč....
Ale že bych přímo koupila něco nového,nebo se konečně dala do nějakého třídění to ne :n:
Začnu asi tak za měsíc,ale i tak žádné velké nákupy nechystám :a:

In reply to by LucieLoL

Nenech se stresovat.. moje švagrová čeká 1. miminko a ve 28tt neměla VŮBEC ale VŮBEC nic!!! A to byla od začátku těhu doma na rizikovém (bylo jí hodně špatně a do práce dojížděla přes 30km a v managerské pozici bylo příliš hodně stresu, takže ani nic extra rizikového neměla).. Když jsem se jí zeptala, kdy to chce shánět, tak mi řekla, že to nechce zakřiknout :-)

In reply to by LucieLoL

tak to máš supr, že to máš ještě po prvním dítku, po mé 15 ti leté dceři toho moc pěkného nezbylo a spousta věci a zrovna ty nejpěknější, se mi někam zatoulaly, takže začínám znova, jako bych měla první:-)

In reply to by petra.nn

Tak 15 let a 18 měsíců je opravdu velký rozdíl...to já už bych určitě doma nenašla ani brindáček :-)
Na druhou stranu ti závidím ty nákupy a to všechno chystání kolem ( jako by to bylo poprvé) Já se až stydím ale fakt se nemůžu dokopat,možná i proto,že u dcery jsem doslova šílela,dokonce jsme předělávali celý byt a nevím co všechno...nakonec mi stačilo pár hadříků (přes zimu jsme stejně byli hlavně doma) a po týdnech nevyspání mi stejně bylo jedno jestli mám nažehlené dokonalé komínky,nebo vymalovanou chodbu :s:
Dnes když se dívám na ten opravdu nedávno zrekonstruovaný byt nevěřím co za těch pár měsíců života všechno dokázala zničit.
Možná i to mě odradilo a teď opravdu neřeším nic

Ahojky, tak já mám většinu věcí po synovi (2,5 roku) vč. kočárku, postýlky, jídelní židličky apod. Takže nakupuji jen pro radost:) a hlavně aby mělo mimčo taky něco nového:). Hodně věcí mi taky půjčí kamarádky, co se týče zimních věcí, jako kombinézu, fusak apod. Jelikož 3 dítě už neplánujeme, tak se mi to nechtělo zbytečně kupovat. Co jsem teď akorát dokupovala byly nové lahvičky a takové drobnosti jako nové lehátko do vaničky, teploměr do vody apod. Jinak jsme dá se říct připraveni:)

Ahoj,
ač to zní děsivě, mám kupu věcí po mě samé :P Mamča šetřila pro případného sourozence co už nepřišel. Po přetřídění a vyprání vypadají pořád k světu, tak snad něco užijem :dance:. Jinak jsem nakupovala hlavně oblečení ve všech možných velikostech a barvách :s: tak jsme vybavení do velikosti 74, z 80 a 86 máme zatím jen pár hadříků, ale na to je ještě čas ;).
Jinak máme postýlku, lehátko do vany, houpací lehátko, plíny a kalhotky na látkové přebalování, přebalovací pultík s komodou pro věcičky prcka, nad to jsem ušila ještě kapsář :) pak povlečení do kočárku i postýlky, osušky, kosmetiku a takové drobnosti jako dudlíky s řetízkem, lahvičky na krmení atp. Minulý týden dorazil kočárek a v akci jsme koupili už i jídelní židličku :s:.
Co nám zatím chybí je fusak, dokoupit nějaké látkové pleny a pořešit peřinky do postýlky a kočárku. S autosedačkou zatím trochu váháme ... vlastní auto nemáme a firemní má manžel 1x za tři týdny, tak jestli se to vyplatí?!
A teď by mě samotnou zajímalo, na co jsem ještě zapomněla?? :?

tak já mám taky skoro vše po dceři 2,5 leté akorát teď by to měl být kluk tak dokoupím něco v modrém.Jinak jsem akorát přetřídila a vyprala oblečky.Zatím bydlíme přechodně u mamky,protože náš baráček ještě není hotov tak nic nemůžu chystat jen tiše doufám,že se vše stihne......

ahojky.Tak to jsi se krasne rozsoupla :-) .Ja mam vse po prvni dceri(2,5leta) takze kupuju jenom min.veci hlavne pro ten pocit a pro radost.jedine co nemam je kocarek ktery sjedu koupit do Polska az nekdy v rijnu ci listopadu no a kosmetiku kterou nechavam taky na listopad.Takze nastesti to nebude takova palka jako pri prvnim tehotenstvi :-).Den D ma nastat 13.12. tak jsem zvedava.A kdy ma ten darecek dorazit k vam? :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka