pračka smrdí-co s tím?

01.09.2011

Ahojky předem se omlouvám za téma mimo dětiček a těhu.Nevíte co s pračku že smrdí?Používám aviváž stejný jako vždy,ale v posledku mi přijde že smrdí a pak ani prádlo nevoní,tolik peněz za aviváž a stejně fuj!Už jsem ji zkoušela pustit na prázdno bez prádla aby se propláchla ale výsledek žádnej.Napadlo mě jestli nemáte nějaký tip.Za každou radu mockrát děkuji.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Holky tak jsem to vše omyla,jak ten kastlíček na prášek a aviváž,tu gumu u bubnu,nalila ocet a pustila na prázdno a zatím nic moc :-( Myslíte že to mám ještě jednou pustit na prázdno?Nebo co mám dělat?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

a to lejes primo do bubnu? diky ;) taky sem slysela ze soda pomuze od vod. kamene ale ta se asi sype tam jak prasek ne?

já bych to taky pustila na prázdno jak už se to psalo. Klidně s tím octem neno savem. Když jsem si koupila pračku tak tam psali že než to začnu používat tak prát jednou na prázdno. Tak to tak zkus

ahoj,moje mamka používá ocet,leje se to tam jako prášek a taky jsem někde četla,že doporučujou na provonění citron na plátky,ale ten se dává asi do bubnu

mě se to taky občas stává....vytáhni ten šuplíček co do něj dáváš prášek a aviváž....ono se to tam občas usadí a začne to smrdět.Mam starej kartáček na zuby, kterým to vždy pořádně vyčistím a pak je prádlo zase krásně voňavý.

Holky díky a mám to nalejt kam?Tam kde se dává prášek nebo dobubnu?Já fakt nevim :s: A nebude to smrdět po tom octu nebo po savu jo?

Ahoj já tam vždy properu naprázdno půl lahve sava na 90°C a pak mám zas dlouho klid.Nebo se dá koupit přípravek přímo na čištění pračky .No a hlavně vyčistit odtok s pračky odšroubuješ závit kde se dá vypustit ručně pračka a vyčistíš ho . A mělo by to být zas vše OK :one:

In reply to by bsimonka

ano liju ho do nádržky někdy rovnou do bubnu a dám ten nejdelší program na 90°C takže se to rovnou i několikrát propláchne,jak pračka dopere nechám den spočnout s pootevřenýmidvířky ,když pak peru další pračku,tak na prádlo to zatím nemělo žádný vliv a ani nebylo cítit . Pokud by se ti to nezdálo tak ještě můžeš projet jednou pračku naprázdno at máš jistotu že ti to s prádlem nic neudělá ale já mám odzkoušeno jak jsem ti to popsala .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka